To je to što me zanima!

Ingrid je dobila konverzacijski riječnik od mladeži HDZ-a

Predsjednik mladeži zadarskog HDZ-a, u odijelu i naočalama za sunce, prišao je saborskoj zastupnici Antičević Marinović i predstavio se te joj uručio poklon
Vidi originalni članak

Mladi i stari zadarski HDZ-ovci družili su se na Narodnom trgu u Zadru u isto vrijeme kada su to činili i zadarski SDP-ovci. Predsjednik mladeži zadarskog HDZ-a, u odijelu i naočalama za sunce, u pratnji dviju djevojaka, prišao je saborskoj zastupnici Ingrid Antičević Marinović i predstavio se te joj uručio poklon. Radi se o konverzacijskom riječniku engleskog jezika.

- Super - kazala je Antičević Marinović. 

Uz to joj je poklonio i letak s programom Domoljubne koalicije te koalicije Hrvatska raste kazavši "Ovo je što ste napravili u posljednje četiri godine".

- Niste dobro gledali, još ste jako mali - uzvratila mu je Antičević Marinović.

- Nakon što nam je vaša mladež uručila poklon, smatramo da je kulturno od nas da poklon uzratimo - kazao je Dražović. Saznajemo kako su mladi zadarski SDP-ovci ranije svojim mladim kolegama iz HDZ-ove oporbe uručili platnenu torbu u kojoj mogu nositi novce.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • ona_koja_zna 26.10.2015.

    Kako lijepa gesta! Savršen poklon za Ingrid pipl mast trast as Antičević Marinović...

  • jožek2 26.10.2015.

    Ali ne svaka čast mladeži SDP-ea pa poklanjati im velike crne torbe pa sad će ako dođu na vlast i u zakone i ustav uvesti i ozakoniti te torbe ali samo za njih zna se...

  • Plavi biser 25.10.2015.

    Izbori odmah! Raspada se SDP kao bugarska skupština! Ne komuniciraju unutar stranke, država grca u dugovima i pomirili su se da će izgubiti izbore ali napadaju u obrani svojih udobnih fotelja! HDZ će ostvariti najbolji rezultat u povijesti! Sprema se novi Domovinski rat! Pozdrav iz Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare