To je to što me zanima!

Inicijativi 'Mjauk u nevolji' koja spašava mačke nedostaje novca i hitno joj treba vaša pomoć

Na skrbi imamo trenutno 78 maca i dva štenca, a nekad i preko sto. Preuzimamo gotovo uvijek najteže slučajeve pa smo zaglavili sa teško udomljivim macama, rekla nam je Marijeta iz inicijative Mjauk u nevolji
Vidi originalni članak

Inicijativa "Mjauk u nevolji" koja se bavi spašavanjem nezbrinutih, bolesnih i životno ugroženih mačaka našla se u nevolji.

Naime, s obzirom na sve troškove koje imaju pojavio se dug od 17 tisuća kuna koji je potrebno podmiriti kako bi mogli nastaviti sa svojim radom i inicijativom dalje.

Mole sve građane i ljubitelje životinja za pomoć. Molbu su objavili na svom Facebook profilu.

Kontaktirali smo ih kako bi dobili neke dodatne informacije o inicijativi kao i o problemima u kojima se sad nalaze.

- Na skrbi imamo trenutno 78 maca i dva štenca, znali smo ih imati i preko 100. Preuzimamo gotovo uvijek one najteže slučajeve pa smo zaglavili sa teško udomljivim macama, bez oka, nogica, repa, potpuno slijepe, fiv i felv pozitivne. Isto tako liječimo i mace od FIPa, limfoma.. Svi oni iziskuju posebnu skrb, hranu, dodatke prehrani. Samo kod mene je trenutno 44 mace, dva štenca i dva moja peseka. Ostali su po smještajima - rekla nam je Marijeta iz Mjauk u nevolji.

PABLO SE VRAĆA KUĆI Psić Pablo izgubio se na odmoru i prešao 380 km da se vrati kući

- U globalu, kad se skloni i zdrava maca, trošak nije mali, čišćenje od parazita, ampula za buhe, cijepljenje i nadocijepa samo za to je trošak oko 300 kuna - pojasnila nam je malo i troškove.

- Mjauk u nevolji postoji već nešto više od tri godine, vodimo se kao inicijativa. Preuzimali smo najteže slučajeve gotovo sa svih strana Hrvatske, otpisane vraćali u život, na više manje svaku dojavu smo skakali. I morali smo stati. Udomiti zdravu macu ako nije čupava, siva, ili u tipu rasne je problem a kamoli recimo macu bez noge i repa koja ne kontrolira potpuno nuždu ili macu koja ima neku drugu vrstu invaliditeta. I tako smo zapeli tu gdje jesmo - zaključila je cijelu priču.

Uplatu možete izvršiti na račun:

HR1724020063210191054

Ivana Begovic

PayPal: Ivana.begovic1@gmail.com

Naznaka: PET ZA NJIHOV SVIJET

Idi na 24sata

Komentari 36

  • BBA BI 03.09.2021.

    jebale vas mačke,da se toliko brinete o ljudima ne bi bilo beskučnika i onih koji kopaju po kontejnerima

  • najiram 10 03.09.2021.

    a zašto niste  uspavali  bolesne  i  ranjene  životinje...nego  ih  mućite...ja  za  svoje  mačke  i  pser  brinem  tak  nek  si  delaju  netrebaju  nam  lažni  mačkobrižnici...samo  neka  pola  hrvota  uplati  po  5  kuna  to  je  provo  bogatstvo...to  je  dest  milijona  kuna...što  kontrolira  trošenje  tog  novca...oćito  tu  nekaj ne  štima...nešče  igra  na  ljudsku  suosječajnost...ljepo  vi pošljite  račune  možemo  oni  mogu  platiti  te  račune...bar  tak  tvrde  da  možeju...

  • Sokol ga nije volio 02.09.2021.

    Mačke znalački peglaju kartice

Komentiraj...
Vidi sve komentare