To je to što me zanima!

Inine dionice kupovao je Mario Hoffman, mafijaš iz Slovačke?

U Hanfi sumnjaju da je Inine dionice, preko firme na Cipru, kupovao i slovački tajkun Mário Hoffman, koji navodno ima veze s podzemljem. Vjeruju da je tako prao novac
Vidi originalni članak

Hanfa je prije nekoliko dana podnijela Državnom odvjetništvu prijavu protiv MOL-a zbog navodne manipulacije tržištem jer je potajno kupovao dionice Ine na Zagrebačkoj burzi, doznaje Večernji list koji posjeduje spomenutu prijavu. 

U Hanfi sumnjaju da je Inine dionice, preko firme na Cipru, kupovao i slovački tajkun Mário Hoffman, koji navodno ima veze s podzemljem. Također vjeruju da Hoffman kupnjom dionica pere prljavi novac jer imaju indicije da ga je stekao na nezakonit način. Slovački mediji špekuliraju da je Mário Hoffman težak čak 500 milijuna eura.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nick the dick 03.04.2011.

    ako je tip mafijaš zašto je onda na slobodi ili je naša vlada bolje informirana od interpola ili je htio uzeti dio kolača koji su ovi iz hdz-a htjeli prisvojiti pa ajmo onda čpvjeka proglasiti mafijašem

  • Feliks Lorenz_3 03.04.2011.

    Eto, kakvi "biznismeni" pšostaju vlasnici energetike u Hrvatskoj. A onda zbog monopola mogu ucjenjivati i građane i Vladu. Tasko se domaćoj, pridružuje i međunarodna mafija. Blago nama! Imamo zaista svjetlu budućnost jedino uz petrolejke. A Medikol gradi novu kliniku.

  • PrljavoKazaliste 03.04.2011.

    evo. Sad je hoffmana sramota jer to vec i u novinama pise. Ja ocekujem da ce se on pokajati i sam prijaviti da dobije blazu kaznu. STA?? Ne vjerujete? Pa i DrMalovitra je bio na putu u hrvatsku kad su ga locirali, i sto ne bi onda i Hofman se posramio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare