To je to što me zanima!

Inspektorat je prijavio ZG holding zbog rada na crno

Inspektorat je na licu mjesta zatekao šest radnika u radu na crno zbog čega su pojedine prostorije Autobusnog kolodvora i GSKG-a zapečaćene
Vidi originalni članak

Državni inspektorat je utvrdio da se u Zagrebačkom holdingu radi na crno, i to na Autobusnome kolodvoru, Gradskim grobljima, Gradsko-stambeno komunalnom gospodarstvu i podružnici za upravljanje sportskim objektima, javljaju jedne dnevne novine. U radu na crno na licu mjesta zatečeno je šest radnika, a što je dovoljno za podnošenje prekršajne prijave protiv Zagrebačkog holdinga, članova Uprave i voditelja podružnica. U pojedinim prostorijama Autobusnog kolodvora i GSKG-a stoga je na 30 dana zabranjen rad, a u inspektoratu sumnjaju da će tako biti i kod podružnica Zagrebačke ceste i Robni terminali u kojima nadzor još traje. Predsjednik Uprave Holdinga Slobodan Ljubičić tvrdi da u toj tvrtki nema rada na crno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diki 14.03.2008.

    Dud@, sada ti je jasno zašto su svi iz BiH, jer da nema ovih u holdingu bosanci bi bili gladni a ovako im grad / čitaj Bandić / daje il-egalno/ plaću da si ljudi imaju kaj spiti dok u razgledavanju grada!

  • 14.03.2008.

    Na kraju bude tak\' i bilo kak\' veli Ljubičić: kad Bandić pokaže zube, inspektori se budu predomislili i zatečeni radnici će biti, zapravo, slučajni prolaznici, tj. gosti !!! Bože dragi, koji su to mafioze !! Meni fakat nije jasno zašto su svi direktori u Holdingu iz BiH !!?? A, da, sad se sjetih - pa i Bandić se od tam\' dotepel !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare