To je to što me zanima!

Inspektori u Vukovaru uhvatili i kaznili četiri 'ilegalna' taksista

Bojim se da ovo što su inspektori napravili nije ni kao crno pod noktom. Oni su uhvatili četvoricu, a u Vukovaru ima još najmanje 70 'ilegalaca', kaže taksist Anto
Vidi originalni članak

U velikoj akciji inspektori cestovnog prometa Ministarstva mora, prometa i infrastrukture u Vukovaru su početkom ožujka u pratnji policije četvoricu taksista zatekli u obavljanju prijevoza putnika bez licencije i upisa u obrtni registar. Na mjestu su ih prekršaja kaznili sa po 15 tisuća kuna. Uz prekršajne mjere, inspektori su isključili i tri vozila iz prometa na rok od osam dana. 

- Bojim se da ovo što su inspektori napravili nije ni kao crno pod noktom. Oni su uhvatili četvoricu, a u gradu Vukovaru djeluje još najmanje 70 'ilegalaca', pogotovo na autobusnom kolodvoru, gdje je moje taksi stajalište - priča Anto Alandžak vukovarski taksist.

Anto, koji se prije šest mjeseci počeo baviti legalnim prijevozom građana taksijem no zbog ilegalne i nelojalne konkurencije sebi još nije uspio isplatiti plaću i pred zatvaranjem je obrta. U brojnim žalbama policiji, državnom inspektoratu i vukovarskom vijeću Anto je kao dokaze prilagao i posjetnice koje ilegalni taksisti ostavljaju po cijelome gradu. Prema njegovim riječima, među ilegalnim taksistima je i policajac koji "radi noćnu, a preko dana vozi taksi'.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ljubicasta20 08.03.2011.

    bolje nego da kradu,pljačkaju i ubijaju..ljudima su potrebni novci i sve dok ih zarađuju na pošten naćin neka ih..državi tako tako nebi dala kune..ionako to sve ide u jacin đep a ne u kasu lijepe naše

Komentiraj...
Vidi sve komentare