To je to što me zanima!

Internetom se širi Škorina slika s Dalićem: 'Prizemno i jadno...'

Madžar je spojio dvije fotografije Škore s izbornikom Zlatkom Dalićem. Prva je nastala u prosincu prošle godini kad su se obojica slikali s nogometnim dresom s brojem 10, a na drugoj je broj 11
Vidi originalni članak

Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, objavio je na svom profilu na Instagramu izmijenjenu fotografiju Miroslava Škore i Zlatka Dalića i prozvao  'sve ljude koji su u ovu sramotu uključeni'. 

Madžar je spojio dvije fotografije Škore koji pozira s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem. Prva je nastala u prosincu prošle godini kad su se obojica slikali s nogometnim dresom s brojem 10. 

Madžar tvrdi da je istu fotografiju Škoro upotrijebio u ovoj kampanji napisavši na dresu broj u 11, koji provlači kroz kampanju i sve svoje profile na društvenim mrežama. 

-  Sramotan primjer fake news. Slika izbornika Dalića koja je nastala 29. 11. 2018., dakle prije više od godinu dana i to s brojem 10, je sramotnim postupkom i lošim Photoshopom pretvorena u broj 11. Sramotan postupak svih ljudi koji su u ovu sramotu uključeni. Zlatko Dalić je rođeni pobjednik, lider i Hrvatska zna da je izbornik uvijek bio uz pobjednike - napisao je u objavi.

Ubrzo je HDZ na svojoj službenoj stranici prenio Madžarovu objavu uz objavu s naslovom "Prevara zvana Škoro". 

- U očitoj panici i nervozi, vjerojatno nakon debakla na TV sučeljavanju, izgleda da su u stožeru Miroslava Škore posegnuli za sramotnim prevarama i falsifikatima ne bi li na račun Zlatka Dalića pokušali ušićariti koji politički bod u posljednjim satima kampanje. Plitko, prizemno i jadno - kao da je Škoru odnijela 'Bujica - objavili su iz HDZ-a.

Originalna fotografija može vidjeti na profilu Miroslava Škore.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • biberrr 02.01.2020.

    Dalić je Bosanac,pa svi su oni za HDZ jer im je obećao državu.

  • snork 27.12.2019.

    Gluposti.

  • ANDR. TOM. B 22.12.2019.

    Čemu se brinuti i zamarati ovakvim sitnicama, svejedno je dali je broj 10 ili 11. Ako si siguran u pobjedu nebrines za ništa,osim ako se plašiš.. Neka pobjedi mudriji jer pametnih kandidata nema....

Komentiraj...
Vidi sve komentare