To je to što me zanima!

Interpol oglasio uzbunu zbog opasnog dijetetskog proizvoda

Svjetsku uzbunu su oglasili nakon smrti jedne žene u Velikoj Britaniji i nakon što se jedan Francuz teško razbolio kada je konzumirao 2,4-dinitrofenol (DNP)
Vidi originalni članak

Interpol je oglasio svjetsku uzbunu zbog 2,4-dinitrofenola (DNP), nedopuštene i potencijalno smrtonosne tvari koja se koristi kao dijetetski proizvod i za povećanje mišićne mase, priopćeno je danas na stranicama Interpola, međunarodne organizacije za policijsku suradnju.

Svjetsku uzbunu su oglasili nakon smrti jedne žene u Velikoj Britaniji i nakon što se jedan Francuz teško razbolio kada je konzumirao opasni proizvod.

DNP, koji se najčešće prodaje u obliku žutog praška i kapsula, postoji i u obliku kreme. Rizici povezani s njegovim korištenjem povećani su zbog njegove ilegalne proizvodnje u laboratorijima u kojima se ne poštuju higijenski propisi, što "korisnike izlaže povećanom riziku od predoziranja.

Narančasto upozorenje objavljeno je u 190 zemalja članica Interpola.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • magdalena63 05.05.2015.

    Ja svog muža držim daleko od tih stvari. Dolje dijeta, živio trbuščić ♡

  • mrgud2014 04.05.2015.

    Interpol se bavi dijetetskim proizvodima? Super kad stignu uz sav posao koji inače kvalitetno obavljaju...

  • studenticaa 04.05.2015.

    cijeni se musko tijelo isklesano od rada il sporta.. ovo u teretanama sve nabildani deckici koji nemaju snage za nis osim dic uteg.. to je sve umjetno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare