To je to što me zanima!

Interpol raspisao potragu za nestalom Dankom: Evo detalja kako prepoznati djevojčicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Potraga za Dankom traje šest dana, a policija je opsežno i detaljno pretražila Banjsko Polje, nedaleko Bora, gdje je djevojčica nestala
Vidi originalni članak

Interpol raspisao je potragu za nestalom Dankom Ilićem (2). Za nestalom devojčicom iz Bora na snazi ​​je žuti nalog. Žuta obavijest je međunarodna publikacija za traženje nestalih osoba.

Podsjetimo, potraga za Dankom traje šest dana, a policija je opsežno i detaljno pretražila Banjsko Polje, nedaleko Bora, gdje je djevojčica nestala.

Srpski mediji objavili su snimku na kojoj  se vide dvije žene i djevojčica za koju sumnjaju da je Danka. Snimka je navodno nastala u Beču, u društvu djevojčice su dvije žene za koje srpski mediji pišu da su Rumunjke. Ne može se sa sigurnošću reći kad je snimka nastala.

POJAVILA SE SNIMKA Srbi sumnjaju da je na snimci iz Beča nestala Danka: 'Bila je s 2 Rumunjke, nije im se odazvala'

- Snimku je objavio Srbin koji živi u Beču. Pokušao se obratiti ženama koje su bile kraj djevojčice, ali one ga nisu razumjele. One su dozivale djevojčicu, ali ona se nije odazvala - piše Telegraf, koji je razgovarao s autorom snimke i objavio istu..

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Ivica sk 01.04.2024.

    Srpski sajt po nazivu karina.. Dankica ponudjena na prodaju.pred 15 dana.. Sve jasno.. Prokleta joj dusa htjela se rijesiti dijeteta sa autizmom. Sve se moze ljepo.naci i.procitati.. Uzas prokleta bila..😭😭

  • Dmitar Kralj 01.04.2024.

    Mediji plasiraju laži. Nitko još ništa ne zna. Kao u slučaju nestalog mladića Periša u Beogradu. Trućanje i lupanje. Kada su ga pronašli u Dunavu - amen Đuro. Nije više bio zanimljiv. NAporni ste više sa praćenjem ovog slučaja, a pojma nemate. Tko je i kada otišao u wc ili se javio na tik-toku.

  • sanjica81 31.03.2024.

    Meni je ista ona!! Samo su joj jaknicu promjenili

Komentiraj...
Vidi sve komentare