To je to što me zanima!

Intervju s predsjednikom: Prije početka novinar zapalio 'joint'

Krishna Andavolu pripremio se za intervju s Joseom Mujicom što je urugvajskom predsjedniku koji je legalizirao upotrebu marihuane odmah jasno dao do znanja
Vidi originalni članak

Intervjuirati predsjednika države velika je čast svakome tko se bavi novinarstvom, a novinar internetske stranice Vice vjerojatno će ući u povijest jer je intervju s prvim čovjekom Urugvaja započeo - paljenjem 'jointa'!

Krishna Andavolu došao je dobro pripremljen na intervju s Joseom Mujicom (78) što je predsjedniku koji je legalizirao upotrebu marihuane u zemlji odmah želio dati do znanja. Stoga se, piše Fusion, prije bacanja na posao revno bacio na 'joint'. 

Nakon što ga je zapalio i povukao prvi dim, Andavolu je popričao s predsjednikom o legaliziraciji marihuane.

Mujica je potez mladog novinara odobrio smiješkom, a prošlogodišnju legalizaciju marihuane ponovo okarakterizirao potezom koji će dovesti do smanjenja njene potrošnje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ojdimidojdimi 16.04.2014.

    a mujica već svoga spusio..........................

  • djohn 16.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • boww 16.04.2014.

    Kako mi imamo"s predsjednikom na kavu",tako oni imaju "s predsjednikom na joint"!!!hahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare