To je to što me zanima!

Inženjerske komore očekuju partnersku suradnju s novim ministrom graditeljstva

Pred novim ministrom je zahtjevan zadatak - značajno ubrzanje obnove. Njegov rad strukovne komore vrednovat će prema rezultatima koje postigne u budućem razdoblju, istaknuli su u priopćenju
Vidi originalni članak

Komore inženjera građevinarstva, strojarstva i elektrotehnike očekuju partnersku suradnju s novim ministrom graditeljstva, priopćeno je u utorak iz tih komora.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako se navodi, Hrvatska komora inženjera građevinarstva, Hrvatska komora inženjera strojarstva i Hrvatska komora inženjera elektrotehnike pozdravljaju prijedlog da Ivan Paladina bude novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Tri inženjerske komore se nadaju da će njegovim izborom za ministra biti postavljena stručna osoba koja posjeduje projektno i upravljačko iskustvo iz područja graditeljstva.

BRANKO BAČIĆ (HDZ): Sutra imamo novog ministra: 'Koalicijski partneri su Paladini dali jednoglasnu podršku'

- Pred novim ministrom je zahtjevan zadatak - značajno ubrzanje obnove. Njegov rad strukovne komore vrednovat će prema rezultatima koje postigne u budućem razdoblju. Ove tri inženjerske komore očekuju da će s novim ministrom uspostaviti partnerski odnos i suradnju, poglavito u području ubrzanja obnove potresom pogođenih objekata - kaže se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare