To je to što me zanima!

Ipak jeftinije: Tunelarina će za lokalce biti između 8 i 9 kuna

Stanovnici Zabiokovlja i Makarskog primorja pobunili su se protiv Vladine odluke o naplati cestarine 20 kuna, a svoje nezadovoljstvo iskazali su prosvjedom
Vidi originalni članak

Ministar Siniša Hajdaš Dončić rekao je da će stalni korisnici cestarinu za prolaz tunelom Sveti Ilija kroz Biokovo plaćati između osam i devet kuna. Ekonomsku cijenu od 20 kuna, odnosno 16 kuna plus PDV, tako neće plaćati lokalni stanovnici i ostali koji će se stalno služiti tunelom, piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, stanovnici Zabiokovlja i Makarskog primorja pobunili su se protiv Vladine odluke o naplati cestarine 20 kuna, a svoje nezadovoljstvo iskazali su prosvjedom ispred sjevernog ulaza u tunel. Sada će im HAC koji kao operater upravlja tunelom ponuditi modela plaćanja sa znatno povoljnijom cijenom.  


Idi na 24sata

Komentari 57

  • kristov 11.04.2013.

    NE plaćanju! Ne plaća se niti jedan tunel u Hrvatskoj, NE plaćanje niti ovome! Daj DAŠ Dončić se navukao na tudum pa baljezga u Vladi, na žalost drugi uz njega još i gori su!

  • rođo101 10.04.2013.

    ako nije predizborna prijevara,hvale vrijedno obećanje.

  • ice age 10.04.2013.

    prvo nam uzmu od plaća (crkavica) i ne pitaju da bi napravili cestu,tunel i slično,pola sebi u džep strpaju,onda se naslikavaju po novinama kako su oni to napravili i onda nam kad krenemo to koristiti naplate u gorivu i na tehničkom,pa kao da ni to nije dosta onda stave brklje kud god pođeš tako da po 100-ti put platiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare