To je to što me zanima!

Panika među Brođanima: Ipak je bilo više od jednog ubojice?

U Slavonskom Brodu ubojstva su izazvala uznemirenost građana, posebno onih koji žive sami, jer se boje da bi se i njima to moglo dogoditi. Policijska istraga je u tijeku
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske provode kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu sa događajima pronalaska dva mrtva tijela u Slavonskom Brodu - u Ulici V. Lisinskog i Reljkovićevoj ulici. Po završetku kriminalističkog istraživanja medijima će biti dostavljeno priopćenje, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Slavonskom Brodu ubojstva su izazvala uznemirenost građana, posebno onih koji žive sami, jer se boje da bi se i njima to moglo dogoditi. Javljaju se njihova djeca koja žive u inozemstvu, plaše se za svoje roditelje. Ipak većina vjeruje da će policija obaviti svoj zadatak i uspješno riješiti enigmu tko je mogao na tako okrutan način ubiti dvojicu Brođana.

Vijest da se radi krim obrada na nekoliko osoba ih je obradovala i nadaju se da će uskoro biti otkriven počinitelj ili više njih ovih ubojstava.

U obiteljima ubijenih je tuga, jer nitko od njih nije mogao niti sanjati da bi njihovi najmiliji mogli na ovakav način okončati život.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio je veseo čovjek, vozio je bicikl i bio je vitalan. Uvijek bi nam mahnuo kada bi prolazio pored nas. Jednom riječju bio je dobar prijatelj i susjed - rekli su susjedi Luke Ćosića.

- Moj je brat imao alkohol za porok, ali kakav god da je on je moj brat i ja ga volim. Teško mi je zbog njegove smrti - napisao je redakciji 24sata u utorak navečer brat Marinka Tomića.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • brko1 26.10.2016.

    Odvijač je jednom mom frendu spasio život, naime njime je ubo tipa koji ga je davio.

  • magdalena63 26.10.2016.

    Ma tko je u panici? De nemojte s.... Više smo u panici zbog faking rafinerije. Otac mi je umro od karcinoma pluća, jedan mužev prijatelj od 50 godina, a sad nam je i prvom susjedu dijagnosticiran rak pluća. Jebo šarafciger !

  • 26.10.2016.

    Kad dođeš u trg.centar Coloseum misliš da si u Saudijskoj Arabiji....strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare