To je to što me zanima!

Ipak sretan kraj: Našli dječaka (7) koji je nestao u Barceloni

Nestanak dječaka u četvrtak je prijavio njegov djed Tony Cadman, Britanac koji živi u Australiji. Navodno je potragu 'pogurala' i britanska premijerka Theresa May
Vidi originalni članak

Julian Alessandro Cadman (7) koji je nestao u napadu u Barceloni pronađen je živ u bolnici. Njegovo stanje nije poznato, a policija je odbila dati detaljnije informacije zato što se radi o djetetu, javlja Guardian.

Julianova majka Jom pretrpjela je ozbiljne ozljede, ali prema zadnjim saznanjima španjolskih medija, stabilno je. Nije poznato ni nalaze li se sin i majka u istoj bolnici.

Katalonska policija je priopćila kako nikad dječaka nisu tretirali nestalim te da su bili u njegovo stanje i mjesto gdje se nalazi bili upućeni cijelo vrijeme.

U vezi sa slučajem sedmogodišnjaka navodno je intervenirala i britanska premijerka Theresa May koja je tražila hitne informacije o stanju dječaka nakon što je Julianov djed, Britanac koji živi u Australiji, molio za pomoć.

"Moj unuk Julian Alessandro Cadman je nestao. Molim sve da proslijede njegovu fotografiju. Pronašli smo Jom, moju snahu, ona je u ozbiljnom, ali stabilnom stanju, u bolnici je.

Julian ima sedam godina i bio je s majkom u trenutku napada. Molim vas proslijedite dalje ovu fotografije ako imate obitelj ili prijatelje u Barceloni", napisao je djed u četvrtak u objavi na Facebooku.

Podsjetimo, u četvrtak je oko 17.20 sati jureći kombi usmrtio je 13 osoba, a ozlijedio više od 100 u centru Barcelone. Za taj je napad odgovornost preuzela Islamska Država a kao razlog navela sudjelovanje Španjolske u međunarodnoj koaliciji protiv Islamske Države.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 20.08.2017.

    Kako je sve sretno zavrsilo kad svi drugi svijetski mediji javljaju da je pronađen mrtav? Osim 24sata koji tvrdi suprotno

  • kokaza10 20.08.2017.

    Baš sam bila zabrinuta za malenog, ajde neka ste nam rekli da je živ.

  • Lun@ 777 19.08.2017.

    Sva sreća da su našli malog nakon svih ovih strahota što su nevini ljudi doživjeli. Suosjećamo sa njima. Terorizam je postao rak rana cijelog svijeta. Prestrašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare