To je to što me zanima!

iPhone odbio Nika Titanika zbog dekoltea i Simpsona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki div Apple dva puta je odbio karikaturista Nikolu Plečka, koji je toj tvrtki poslao zahtjev za postavljanje aplikacije za gledanje karikatura
Vidi originalni članak

Nikoli Plečku (36), karikaturistu 24sata poznatom pod imenom Nik Titanik, Apple je već dva puta odbio zahtjev za postavljenjem aplikacije gdje bi korisnici iPhone mogli gledati njegove karikature. Prvi put problem je bio u karikaturi na kojoj je lik Barta Simpsona, a drugi put, kako su objasnili u Appleu, u bujnom poprsju Nikove Štefice.
- Javili su nam da je aplikacija odbijena zbog dekoltea. Ali neću odustati, pročistit ću mapu karikatura i opet poslati zamolbu - rekao je Nik Titanik koji je aplikaciju radio zajedno sa varaždinskom tvrtkom Medium Soft. Sličnu stvar doživio je i poznati američki karikaturist Mark Fiore. I njemu je Apple odbio aplikaciju za iPhone, ali zbog protesta velikog broja njegovih obožavatelja na kraju su mu je ipak morali odobriti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dgergea112233 25.05.2010.

    iphune je smece

  • BlackdoG_1 25.05.2010.

    tko nije koristio iphone nema pojma kak je to dobar mobitel.. baš zbog veeeeeeeeeelikog broja aplikacija, igara.. ima mana, al prednosti su puno većeeeee! I ja sam bio protivnik apple-a.. al od kad sam prešao na iphone i mac - preporodio sam se!

  • Kiri 25.05.2010.

    Koga briga za tog odvratnog Nika... Ali Apple je prava babysitter firma koja ZNA sto je najbolje za korisnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare