To je to što me zanima!

iPhone4 od petka kreće u prodaju u domaće dućane

Zahvaljujući novom zaslonu iPhone 4 omogućava iznimno oštar prikaz teksta, slika i video zapisa, a ima ugrađen i FaceTime za video razgovore
Vidi originalni članak

Hrvatski Telekom od petka će započeti s prodajom novog Apple iPhonea4. Kao i na aktualnom modelu ponudit će nekoliko iTarifa, a i cijene će biti poznate u petak. Na američkom tržištu, cijena uređaja od 32 GB u tarifnom paketu je oko 1660 kuna. 'Četvorka' ima ugrađen i tzv. FaceTime koji omogućuje video razgovore, a novi operativni sustav sadrži i preko 100 novih karakteristika. Osim toga, donosi i kameru od pet megapiksela s LED bljaskalicom i snima video HD rezoluciji. Uređaj je još tanji od prethodnika te je jedan od najtanjih pametnih telefona.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • You Are A Towel! 22.09.2010.

    @majstorfantaz . \"Na američkom tržištu, cijena uređaja od 32 GB u tarifnom paketu je oko 1660 kuna\", dakle, kljucne rijeci su U TAR PAKETU! navedena cijena nema veze s cijenom samog uredaja u slobodnoj prodaji. a sto se moba tice, pa prosli je bio revolucija i respect zbog toga, odlican os i bezbroj mogucnosti... no ja cu ipak pricekati N8, i nadati se da ce symbian 3 ipak biti nesto vrijedno paznje.

  • dbanon_ri 22.09.2010.

    bezveze

  • konjina 22.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare