To je to što me zanima!

Iračanin je ubio svoju kćer (19) jer ju je Al Qa'ida regrutirala

Muškarac je objasnio kako je želio sačuvati dostojanstvo obitelji. Policija je muškarca zadržala u zatvoru, ali protiv njega još nisu podigli optužnicu.
Vidi originalni članak

Najim al-Anbaky iz Iraka ubio je svoju kćer Shahlaau (19) jer je saznao da namjerava postati bombašica samoubojica Al Qa'ide. Policija ga je uhitila u domu u gradu Mandali. Na ispitivanju u policiji je prvo rekao kako njegova kćer nije povezana s terorističkim skupinama, ali je kasnije priznao da ju je ubio upravo zbog toga. Objasnio je kako je želio sačuvati dostojanstvo obitelji. Policija je muškarca zadržala u zatvoru, ali protiv njega još nisu podigli optužnicu. Istražuju kakve je točno veze ubijena djevojka imala s Al Qa'idom te je li među njihovim pripadnicima i njen dečko, piše Daily Mail

Al Qa'ida inače regrutira žene kako bi postale bombašice samoubojice jer je one lakše prođu kontrole sigurnosti nego muškarci. Bombaši samoubojice su samo u Iraku poubijali stotine civila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • medeki 25.12.2010.

    Ako je istina da je u Al kaidi, već je ionako bila mrtva!!!

  • Skrle_1 25.12.2010.

    nemogu ni pomislit koliko mu je teško bilo ubiti vlastitu kćer. Znam da nije baš utješno, ali to što ju je ubio je vjerojatno spasilo desetke ostalih života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare