To je to što me zanima!

Iran: Ciljat ćemo u srce Izraela u slučaju ''najmanjeg poteza'' protiv Islamske Republike

Izrael, koji Islamska Republika odbija priznati, kaže da neće prihvatiti nuklearni Iran, dok Teheran i svjetske sile pokušavaju oživjeti nuklearni sporazum iz 2015. godine
Vidi originalni članak

Iranske oružane snage ciljat će srce Izraela ako učini i "najmanji potez" protiv Islamske Republike, rekao je predsjednik Ebrahim Raisi na vojnoj paradi u ponedjeljak.

ZBOG NASILJA NA PLATO DŽAMIJI Sukobi u Jeruzalemu: Stranka izraelskih Arapa prekinula svoje sudjelovanje u koalicijskoj vladi

- Ako napravite i najmanji potez protiv naše zemlje... odredište naših oružanih snaga bit će srce cionističkog režima- rekao je Raisi u svom govoru koji je prenosila televizija.

Izrael, koji Islamska Republika odbija priznati, kaže da neće prihvatiti nuklearni Iran, dok Teheran i svjetske sile pokušavaju oživjeti nuklearni sporazum iz 2015. godine.

GAĐALI SVETO MJESTO Izraelska policija sukobila se sa Palestincima u Jeruzalemu

Gotovo godinu dana neizravnih pregovora između Teherana i Washingtona prekinuto je prošli mjesec. Izrael kaže da neće biti vezan nikakvim sporazumom i da bi na kraju mogao poduzeti jednostranu akciju protiv iranskih nuklearnih lokacija.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • lukicluka11 18.04.2022.

    Židovi oteli državu palestincima i ubijaju ih svakodnevno i to svijet ne osuđuje, Amerikanci poubijali 4. milijuna iračana imlibijaca opet svijet ne osuđuje već daje Nobela O. Bami za mir, pa bi red bio da sad i Putin dobije Nobela po tim svjetskim kriterijima.

  • crni77777777 18.04.2022.

    naći će tebe izraelci za minutu kad budu htjeli,zato miruj

  • 'Murican bio-wpn 18.04.2022.

    Većina Iranaca mrzi vlastitu državu i preferira zapadnjačku kulturu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare