To je to što me zanima!

Iran kao turistička destinacija nudi sve: Usudite li se otići?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dugi niz godina Iran je bio potencijalno jedna od najopasnijih zemalja u svijetu. Sve do ove godine, kada je potpisan sporazum sa SAD - om. Sad okreću sasvim novi list
Vidi originalni članak

Da vam je netko rekao kako će Iran postati nova turistička destinacija, s paketima osmišljenim za sva godišnja doba, vjerojatno u to ne biste povjerovali. No, izgleda kako su svakojaka čuda moguća, pa i to da Iran izlaže turističku ponudu uz bok zemljama poput Francuske, Grčke ili Španjolske, pa i Lijepe naše.

POGLEDAJTE VIDEO: Sviđaju li vam se prizori iz Irana?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razvojem turizma zemlja će privući i mnogobrojne strane investitore, posebno vezane uz poboljšanje infrastrukture.

Najveći je problem, tvrde stratezi turističkog razvoja, to što potencijalni posjetitelji moraju vaditi vize, koje i nije lako dobiti. Iz sektora su rekli kako ubrzano rade na tome, a da do 2025. godine planiraju učetverostručiti broj posjetitelja, odnosno dostići brojku od 20 milijuna turista godišnje.

Posebno su istaknuli Hrvatsku i Vijetnam kao zemlje čiji turistički razvoj namjeravaju slijediti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • day 05.11.2015.

    bi...vrlo rado bi upoznala i te zemlje.....uz 100% garancije sigurnosti i ako nije uvjet da glumim maškaru

  • misko2k 05.11.2015.

    Ako želite da dobijete za ništa bičevanje ili batine po golim stopalima, odmah se još ove godine pretplatite za turističku ponudu u Iranu! Kao bonus uz dorućak iz vašeg hotela možete pratit jednu od svakodnevih kemanovanja žena i javna vješanja uz najmodernije dizalice koje dolaze iz zapadne europe! Kao bonus za vaše ljetovanje ukoliko javno iskažete da ste kršćanin, onda imate čari da upoznate jedne od mnogobrojnih tamnica sa majstorima mućenja, gdje Guantanamo Bay može samo zavidjeti. DOBRO DOŠLI U IRAN !!!

  • budalajlama 05.11.2015.

    Zato su silni emgranti iz cijelog svijeta i okolice navalili tamo, matere ti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare