To je to što me zanima!

Iranski manji brodovi spremaju se i za samoubilačke napade?

Viceadmiral američke mornarice Mark Fox rekao je SAD ima veliki raspon različitih planova za ponuditi predsjedniku Obami, te da su spremni za napad već danas
Vidi originalni članak

Iran je povećao broj brodova u Perzijskom zaljevu od kojih bi se neki mogli upotrijebiti u samoubilačkim napadima, kazao je zapovjednik američkih pomorskih snaga na konferenciji za novinare održanoj u vojnoj bazi u Bahreinu, izvještava Reuters.

Viceadmiral američke mornarice Mark Fox kazao je da su Iranci povećali broj podmornica, kojih trenutačno ima desetak, kao i broj jurišnih brodova te je dodao da bi neki manji brodovi mogli biti naoružani bojnim glavama koje bi mogle biti iskorištene za samoubilački napad.

Na pitanje novinara jesu li spremni u slučaju napada, Fox je odgovorio da imaju veliki raspon različitih planova za ponuditi predsjedniku te da su spremni za napad već danas, no ustvrdio je da bi prednost u rješavanju problema ipak trebala imati diplomacija.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • čiri-biri 01.03.2012.

    pitanje je šta je u tome svemu istina, neke strane novine napišu vijest koja je u interesu neke vladajuće elitističke skupine, pa potom objave, a ovi naši novinari samo prepišu. Baš me zanima dali je koji od njih bio na licu mjesta i vidio što se zbilja dešava! Sve se vrti oko toga da ljudi budu u panici, strahu i neizvjesnosti!. Čisto gledam iz svog iskustva da u dosta slučajeva čovjek dobije krive predrasude o slanjajući se i vjerujući svemu što kažu na tv-u, radiju i novinama. Treba kritički razmišljati i ne vjerovati svakoj informaciji koja se ponudi, pogotovo ne u onu u koju ne možeš sam provjeriti.

  • ee letit 14.02.2012.

    200 tisuća radni mijesta "franko "perzijski zaljev doo NATO

  • malimacor 13.02.2012.

    Do trećeg svjetskog rata može doći samo ako se netko usudi suprotstaviti amerima i Izraelu. Iran to sam ne može. Ali ako bi Sjeverna Koreja napala Južnu, ako bi se venezuela ili bolivija usudile napasti Sad moglo bi biti svega. Da ne pričamo o Kini, Pakistanu, Rusiji. Sam Iran bi bio pregažen. Ali teoretski recimo da Kina stane na njegovu stranu. Pričamo o naciji od više od milijardu ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare