To je to što me zanima!

Iris na prvi dan nove godine zaplivala u ledenom jezeru

Iris se na temperaturi ispod nule, u tek malo toplijoj vodi jezera, koja je ledena i u kolovozu, okupala nakon što je pregazila snijeg koji je pao prije nekoliko dana
Vidi originalni članak

Iris Višnjić, mlada djevojka zaplivala je prvog dana nove 2019. godine u ledeno hladnom jezeru Nula u Varešu, i nije joj to prvi puta. Vareš je od prošle godine na stranicama brojnih novina zbog zlatne groznice koja je pogodila taj gradić u Bosni nakon što je  australska tvrtka Adriatic Metals objavila da je u napuštenim rudnicima pronašla veću količinu tog plemenitog metala.

Iris se na temperaturi ispod nule, u tek malo toplijoj vodi jezera, koja je ledena i u kolovozu, okupala nakon što je pregazila snijeg koji je pao prije nekoliko dana. Hrabra djevojka sve je to objavila na svome Facebook profilu, neke je zadivila, a neki su komentirali da je to ludost. 

-Imala sam tri godine kada su se moji roditelji preselili u Australiju. Oni su rodom iz Vareša. Svake godine se kupam u hladnoj vodi. Odlučila sam se ove godine na prvi dan nove godine okupati u jezeru Nula. Super je osjećaj kad uđes u vodu, tijelo ti dozivi sok pa dobiješ nalet adrenalina. Najgore je kad izadjes iz vode pa moraš hodati po snijegu, toplije je u vodi - rekla je Iris za 24 sata dodajući kako ju je jako iznenadilo to da su fotografije njenog kupanja u jezeru prenijele mnoge medijske kuće u regiji, a i šire.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LebronJordan23 02.01.2019.

    Mog.....miris

  • mad975.IA 02.01.2019.

    Smrzo sam se ko p***a, samo gledajući ovo. Svaka čast Iris

  • BOROVINA 02.01.2019.

    Trebala je biti potpuno gola, sigurnije je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare