To je to što me zanima!

Iron-baka: Otmičari je pretukli, opljačkali, ostavili bosonogu na hladnoći, ali sve je preživjela

Van der Hoven je preko stjenovitog terena tražila pomoć i našla je u jednoj kolibi, a nakon tjedan dana u bolnici, liječnici, koji su uspjeli zaustaviti unutarnje krvarenje, pustili su je na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Ima 80 godina, otmičari su je pretukli, opljačkali pa ostavili bosonogu, samo u spavaćici, ni u sred čega na -5 stupnjeva. Kobno? I za mnoge mlađe vrlo vjerojatno, ali ne i za Daleen van der Hoven.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka se obukla u jednoroga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A ta nevjerojatna priča ide ovako. Na njezinoj farmi u Zastronu, koja se nalazi u južnoafričkoj provinciji Free State, četvorica otmičara napala su je u spavaćoj sobi. Zadali su joj nekoliko teških udaraca po glavi, ukrali novac, nakit, čak i oružje i potom njen Audi.

DEMENTNA BAKA Zbog korone nisu mogli do bake pa je ona mislila da su preselili

Potom su prešli granicu s Lesotom, riješili se žene i potom, 2,5 kilometra kasnije, zapalili automobil. Navodno jer više nije bio u voznom stanju.

Van der Hoven je preko stjenovitog terena tražila pomoć i našla je u jednoj kolibi, a nakon tjedan dana u bolnici, liječnici, koji su uspjeli zaustaviti unutarnje krvarenje, pustili su je na kućnu njegu.

- Liječnici su rekli da nikad nisu vidjeli nekog tako jakog i hrabrog u tim godinama. Modrice na njenom licu sada izgledaju kudikamo bolje. Ona je inspiracija svima - rekla je kći Lize du Plessis.

SPAŠAVANJE U PREGRADI Baka (85) provela noć u cisterni punoj vode: Spasili je HGSS-ovci

Policija vjeruje da su svi otmičari državljani Lesota i da se tamo nalaze, dvojicu je pronašla i vjeruje da su povezani sa slučajem, no jedan je uspio pobjeći nakon uhićenja.

S Daleen na farmi živi i njezin sin Wally, ali koji u trenutku napada nije bio ondje. Posjeduje i vlastitu farmu u blizini i već je krenuo u akciju povećanja sigurnosti i zaštite

Idi na 24sata

Komentari 13

  • OTAKU. 15.07.2020.

    Hoce li plenkovic doci pogledat baku jeli ziva?

  • OTAKU. 15.07.2020.

    Celicna baka

  • ..D a r k w o o d.. 15.07.2020.

    Takvi monstrumi nikada više nebi smjeli vidjet svjetlo dana-SOCIOPATI nemaju šta tražit u općoj populaciji, kao ni silovatelji i pedofili, sa takvim činovima TRAJNO prestaju njihova ljudska prava jer ovo je NE-ljudski čin!

Komentiraj...
Vidi sve komentare