To je to što me zanima!

ISIL prijeti: "Putine, ubili smo tvog špijuna, a ti si sljedeći!"

Službena Moskva nije reagirala na ovu prijetnju ruskom predsjedniku. Teroristi Islamske države u videu su pozvali muslimane u Rusiji da pobiju nevjernike u toj zemlji
Vidi originalni članak

Ćelija ISIL-a iz Sjevernog Kavkaza u Rusiji objavila je prošlog tjedna video pogubljenja navodnog ruskog špijuna i smrću zaprijetila Vladimiru Putinu. 

Osim toga, džihadisti su pozvali ruske muslimane da pobiju nevjernike u toj državi, prenosi International Business Times.

Snimka počinje reportažom jedne ruske televizije o napadu autobombom u provinciji Dagestan, a zatim preskače na dvojicu džihadista koji pozivaju na ubojstvo nevjernika.

- Danas imamo mjesto na kojem možemo provoditi šerijatski zakon. Hvala Alahu, s nama je mnoštvo hrabre braće i milijuni muslimana u Rusiji. Skupimo se braćo, zauzmimo teritorij i proširimo se! Ako nas netko od vas ne može pronaći, može ubijati ruske nevjernike samostalno. U Rusiji nije teško naći oružje - poručio je terorist.

Snimka završava ubojstvom navodnog špijuna kojeg je jedan terorist upucao u glavu. 

Službena Moskva nije reagirala na ovu prijetnju.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • skipi 08.03.2016.

    pitinu uništi više te teroriste nitko od njih ne radi sami lopovi nemaju ni jedan dan staža pa vode ratove primjeri su vam oni trojica iz Bosne bezposličari i hvataju se oružja

  • Gekko 08.03.2016.

    kakvi komentari. čini mi se da ovdje komentiraju samo djecica koja drkaju na putina

  • 08.03.2016.

    Ostvariti ovu prijetnju je puno teze nego ju izreci, IS se malo preserava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare