To je to što me zanima!

Iskazi svjedoka tužiteljstva idu Hrvatima u korist. Sutkinja uskoro donosi važnu odluku

Sutkinja će donijeti odluku o odbacivanju optužnice ili suđenje ide dalje
Vidi originalni članak

U ponedjeljak se nastavlja suđenje hrvatskim državljanima za navodnu trgovinu djecom. Iako je zambijsko tužiteljstvo već trebalo zaključiti optužbe, to se nije dogodilo. Unatoč tome što su posvojili djecu iz DR Konga na isti način kao i svi hrvatski državljani prije njih, osmero su hrvatskih državljana zambijske vlasti uhitile i podignule optužnicu za trgovinu djecom. Hrvati su u petak prvi put vidjeli posvojenu djecu i to nakon što su dovedena u sudnicu kako bi ih identificirao policajac koji je uhitio njihove posvojitelje. To je uhićene hrvatske parove jako pogodilo te su počeli plakati.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • pajo001 27.05.2023.

    Opet ista prica. To sti su nasi drzavljani daje im za pravo dq krse propise drugih zamalja? A stv me zanima bi li se ovako novinari isto ponasali da su tamo zaglibili neki dzsnicari, hdzovci ne daj boze. Mislim da ne , cerupali bi ih po svim portalima. I zbog tiga mislim da nesto ovdke kod nas ne stima sti se novinarstva tice. Jako su pristrani, totalno su lijevo , bezrezrvno podrzavaju neoliberalne agende. Fuj i pljuc

  • %Šveđanin% 27.05.2023.

    Netko će biti osuđen, kaj mislite tko će to biti?

  • DDlojzek1967 27.05.2023.

    Od ove situacije jedini koji je profitirao je GGR jer mu je Tomašević povoljno prodao zemljjište grada Zagreba u Sesvetskom Kraljevcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare