To je to što me zanima!

Želite album megapolularnih cura " Little Mix" ?

Novi broj Coola donosi album svjetski poznatog benda Little Mix, a samo trebate poslati jedan SMS. Detalje saznajte u četvrtak u novom broju Coola!
Vidi originalni članak

Dugo je britanska, ali i svjetska publika čekala nasljednice slavnog ženskog benda Spice Girls, koje su krajem ‘90-ih godina dominirale scenom. No čekanju je došao kraj. I to zahvaljujući Little Mixu. Iza ovog imena kriju se četiri mlade Engleskinje: Perrie Edwards (20), Jesy Nelson (21), Leigh-Anne Pinnock (21) i Jade Thirlwall (21). Slično kao megapopularni One Direction, bend je nastao u okviru televizijskog showa “X Factor”, a mnogi im predviđaju i da će nadmašiti nekad slavne Spice Girls. U novom broju Coola pročitajte sve o ženskoj teen senzaciji koja je već na početku karijere prodala više od dva milijuna CD-a.

Otkrivamo 20 beauty tajni koje bi svaka cura trebala znati. Pripremite se za ljetno ludilo i provod te pročitajte trikove i savjete za najbolji make-up, kada treba koristiti više, a kada manje šminke kako biste zasjali među prijateljicama i dečkima, koje proizvode ne smijete nikad preskočiti, što učiniti s kosom kako biste izgledali zanosno u svakoj prilici.

U velikom kvizu saznajte kako preboljeti ljetnu romansu. Otkrijte trebate li izlaziti s frendicama, baciti se na zavođenje novih simpatija ili se preko ludih tuluma upoznati s novim licima...

Otkrijte tko je hrvatska teen senzacija ENDI, čije su plesno i pjevačko umijeće na internetu vidjele tisuće ljudi i već su ga prozvali hrvatskim Justinom Biberom. Ispričao nam je kakve su mu ambicije, ima li već obožavatelje i kako se snalazi u svijetu glazbe... 

U novom broju Coola imamo i novu rubriku. Uz dosad vrlo popularnu Biebermaniju, u kojoj smo imali sve vijesti i zanimljivosti vezane uz kanadsku teen zvijezdu, uvodimo i 1D maniju, rubriku koja će vam donositi sve bitno i zanimljivo iz svijeta megapopularnog One Directiona. O svemu što su dečki iz 1D-a radili u proteklih mjesec dana čitajte na stranicama Coola.

Uz to, Cool ima i devet super postera: Little Mix, Jonas Brothers, Lady Gaga, Teorija velikog praska, Nicki Minaj, Niall Horan, Dulce Maria, Justin Bieber i Big Time Rush.

Novi broj Coola potražite od 25. srpnja na kioscima za samo 5 kuna, a na dar dobivate i najprodavanije dnevne novine - 24sata! Svoja mišljenja i komentare podijelite na našoj Facebook stranici.

Potražite novi broj Coola od četvrtka, 25. srpnja, na kioscima za samo 5 kuna i dobivate na dar najprodavanije dnevne novine – 24sata! 

Podijelite svoja mišljenja, komentirajte i recite što biste voljeli vidjeti u našem časopisu na našoj Facebook stranici.

Budi cool, čitaj Cool!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare