To je to što me zanima!

Išle su u školu: Policajac autom naletio na četiri curice na zebri

SRBIJA: Do nesreće je došlo kad je vozilo, kojim je upravljao policijski službenik PU Niš, udarilo grupu djevojčica na obilježenom pješačkom prijelazu...
Vidi originalni članak

Četvero djece ozlijeđeno je jutros na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, kad je na njih naletio policijski službenik PU Niš, vozeći se iz pravca Niške Banje prema Nišu, javlja Kurir.

Riječ je o desetogodišnjim djevojčicama koje su išle u školu, a zahvaljujući prisebnosti vozača izbjegnute su kobne posljedice. Prije udarca je uspio skrenuti i udariti djecu bočnim dijelom vozila na obilježenom pješačkom prijelazu.

Saša Milutinović, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći, potvrdio je da je ozlijeđeno četvero djece i da su prebačena na dječju kirurgiju. Nesreći su kumovali i loši vremenski uvjeti, zbog kiše su skliski kolnici i slabija je vidljivost.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SOTONIST 08.06.2017.

    Za policajce znam da nisu zdravi u glavi.To se podrazumjeva.Njihova uniforma je samo legalizirano nasilje i izivljavanje nad slabijima.Opasaj se sa pistoljem i palicom.Beretka na glavu.Zasuci rukave i udri.Postojanje policije i vojske je dokaz psihopatske prirode svake "drzave".

  • dom01 08.06.2017.

    zahvaljujuci prisebnosti sofera ?? da idiot nije vozio kako je vozio do iscidenta nebi ni doslo ,umalo pobio djecu i jos ispada heroj ,djevojcicama zelim brz oporavak bez daljnih posljedica

  • bubamara2103 08.06.2017.

    BMK (boli me kuk) za Srbiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare