To je to što me zanima!

Presreli su i izboli dva mladića, jedan od napadnutih je vojnik

MORH je objavio kako je jedna od žrtava pripadnik Hrvatske vojske koji je zadobio teške tjelesne ozljede izvan redovnog radnog vremena, izvan službe
Vidi originalni članak

Petrinjski policajci tragaju za bandom koja je u petak oko 3.30 sati napala i izbola dvojicu 22-godišnjaka. Presreli su ih u Sisačkoj ulici u tom gradu kad su se, kako neslužbeno doznajemo, mladići vraćali iz noćnog izlaska.

Nakon što su ih izboli, ostavili su ih na cesti. Teško ozlijeđene mladiće Hitna pomoć prevezla je u sisačku bolnicu gdje se oporavljaju. Prema posljednjim informacijama nijedan nije životno ugrožen, a policija će napadače sumnjičiti za pokušaj ubojstva.

MORH je objavio kako je jedna od žrtava pripadnik Hrvatske vojske koji je zadobio teške tjelesne ozljede izvan redovnog radnog vremena, izvan službe. 

Kriminalistička istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • gordana.pacek@gmail.com 21.10.2019.

    Opet Zadar. Pa kaj se to desava sa Zadrom? Kakvi su se to ljudi naselili?

  • 18.10.2019.

    ah vjecito problemi sa manjinama......zna se kojima

  • pčela 18.10.2019.

    Za takve su stvari odgovorni domaći izdajnici.(ukoliko se i u ovom slučaju radi o manjinama.)Kada dođe vrijeme napunit će mo zatvore sa izdajnicima koji imaju jedne kriterije (naravno,puno blaže za manjince) a puno strože za većinsko stanovništvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare