To je to što me zanima!

Ispala iz auta i odletjela u zrak: Sat vremena je jednom nogom visjela na strujnom vodu

Kennedy Littledike (19) je vozila automobil koji je udario u stup i nekoliko se puta okrenuo. Svi su ispali iz vozila. Ona je slomila bedrenu kost pa joj je noga na žici visjela ispred lica
Vidi originalni članak

Kennedy Littledike koja danas ima 19 godina prije tri godine preživjela je nevjerojatnu nesreću u gradu Boise u Idahou. Vozila je automobil u kojem je bilo još dvoje njezinih prijatelja.

Rasplakala se zbog nedavnog prekida veze i izgubila je nadzor nad volanom. Vozilom je udarila u stup pa se ono nekoliko puta okrenulo, piše Daily Mail.

Ostala je visjeti, operirali je 21 put

- Nitko od nas nije bio vezan. Ispali smo iz automobila - rekla je Kennedy Littledike.

Ona je doslovno odletjela u zrak i ostala jednom nogom visjeti na strujnom vodu. Slomila je bedrenu kost pa joj je noga visjela ispred lica. Nije iskrvarila jer je kabel za struju pritiskao žilu u nozi. Na visini od oko devet metara visjela je sat vremena dok ju nisu spasili. Do sada je prošla 21 operacija zbog različitih prijeloma.

Lijevu nogu su joj morali amputirati. 

- Kada mi je otac rekao da su mi morali amputirati nogu bilo mi je strašno. Imala sam tada samo 16 godina - prisjeća se djevojka. No nije se predala, a komadić noge koji joj je ostao nazvala je Gabi. Više se ne skriva nego se ponosno fotografira s protezom i fotografije objavljuje na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • deda123 21.02.2024.

    vjerojatno joj je ta žica spila život... mozda nebi prezivjela pad sa te visine

  • tutek! 21.02.2024.

    Dobra stara reklama: "Pametni znaju čemu služi pojas". Oni drugi završe na razne načine.

  • Jadranka Belančić 21.02.2024.

    Koja strahota...😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare