To je to što me zanima!

Ispala iz kola Hitne pomoći i zbog teških ozljeda umrla

Iz jurećeg vozila Hitne medicinske pomoći ispala je pacijentica Marica Košorog (61) i nekoliko sati kasnije preminula. Vraćala se kući s kemoterapije
Vidi originalni članak

Vozač vozila Hitne medicinske pomoći F. J. (34) je u ponedjeljak oko 11.15 sati neprilagođenom brzinom ušao u zavoj na državnoj cesti kod Velike Dapčevice u blizini Slatine. Vozilo se zaljuljalo, završilo u jarku i na kraju prevrnulo. Iz njega je ispala pacijentica Marica Košorog (61) i teško se ozlijedila. Nesretnu ženu odmah su prevezli u bolnicu, ali joj nije bilo spasa. Oko 17.30 sati je preminula. Vozač je prošao samo s lakšim ozljedama. Kako doznajemo, Marica se vraćala vozilom Hitne medicinske pomoći županijskog doma zdravlja Virovitica kući u Četekovec s redovnog tretmana kemoterapije iz Zagreba. Policija istražuje i druge okolnosti ove prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bumbix 17.09.2008.

    Gledam večeras na TV- u supruga nesretne pokojnice kako iznosi njezine posljednje riječi, jauke.......Nemam riječi, koja još uz sav jad dodatna patnja.Onaj tip je ženu vračao kući, nema opravdanja.Valjda ima Boga.

  • piria 17.09.2008.

    Nešto najodvratnije u prometu mi je kada svi čekamo na semaforu, a vozač hitne odjednom upali rotaciju i sirenu, te izazove takav kaos da bi prošao, jer mu se ne čeka na crvenom. Budući da sam plavuša, uvijek sam mislila, kako on to dobije UKV vezom nekakvu dojavu, pa mora hitno na teren. No, kasnije se u nekakvoj ne vezanoj priči s jednim mladim vozačem Hitne saznalo da oni uvijek tako rade, jer smatraju da su im rotirka i sirena ipak prednost u odnosu na obične vozače-smrtnike. No, nažalost nisu vozači Hitne jedini, u našem lijepom gradu Sisku i vatrogasna vozila izazivaju strah, jer ako se već žure na intervenciju, pa zašto onda pobogu tjeraju nas s ceste i kad se vračaju s intervencije?

  • gucica 17.09.2008.

    Slažem se da ih treba pratiti jer oni jure samo da dođu šta prije na odredište(normalno di njima paše),a kad ih zoveš treba im pun k..vremena!Samo nažalost njih nitko ne prati i oni mogu šta hoče!

Komentiraj...
Vidi sve komentare