To je to što me zanima!

‘Ispaljujemo raketu kad god i gdje god Kim Jong-un naredi’

Sjeverna Koreja objavila je u nedjelju da može izvesti testno lansiranje interkontinentalne balističke rakete u bilo kojem trenutku i s bilo koje lokacije koju odredi njezin vođa Kim Jong-un
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja objavila je u nedjelju da može izvesti testno lansiranje interkontinentalne balističke rakete u bilo kojem trenutku i s bilo koje lokacije koju odredi njezin vođa Kim Jong-un.

Predsjednik je zapravo već na samu Novu godinu izjavio da je njegova država u posljednjoj fazi priprema. Upozorio je tada da će Sjeverna Koreja nastaviti jačati svoje kapacitete za “preventivni udar” sve dok SAD i njegovi saveznici u regiji ne prekinu svoju “neprijateljsku politiku” i “ratne igre na našem pragu”. Američki predsjednik Donald Trump preko Twittera mu ja na to poručio kako Sjeverna Koreja ovaj svoj cilj neće ostvariti pri čemu nije pojasnio smatra li da ga neće ostvariti zato što nije sposobna razviti opasnu raketu ili zato što će ga u tome spriječiti nova Trumpova administracija.     

Idi na 24sata

Komentari 65

  • jozabroz 09.01.2017.

    ma naravno..))))) a to sta ce ista past koji kilometar dalje, to nema veze,,))))))

  • Dalibor0704 09.01.2017.

    Pobjeći će u bratsku Kinu kada mu zemlja počne svjetlucati u mraku. Sigurno ima milijarde u Švici, boli ga briga za državu i narod, gdje ima sve više kanibala.

  • najiram 10 09.01.2017.

    nije narod gladan nego drugovi komunisti ...koji su nastali po uzoru na tita ...se prežderavaju...sada bi već i tamo mogla krenuti privatizacija da partijci sve podrpaju...kak su u jugi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare