To je to što me zanima!

Ispitali muškarca koji je autom pokušao ubiti policajca, traže da mu se odredi istražni zatvor

Državna odvjetnica tražit će za njega određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. Pred suca istrage ići će u petak ujutro
Vidi originalni članak

Josip M. zvani Čuba u četvrtak je bio na ispitivanju u tužilaštvu u Velikoj Gorici. Policija ga sumnjiči da je 12. prosinca, na makadamskoj cesti u Novom Čiču, pokušao ubiti policajca naletjevši na njega svojim Audijem.

Državna odvjetnica tražit će za njega određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. Pred suca istrage ići će u petak ujutro. 48-godišnji muškarac je dobio kaznenu prijavu za pokušaj teškog ubojstva

TRAMVAJSKI PROMET BIO OBUSTAVLJEN Tramvaj se sudario s mješalicom u Zagrebu: 'Nešto je iscurilo'

Policija je izvijestila kako je do naleta automobilom, koji su u prijavi okarakterizirali kao pokušaj teškog ubojstva, došlo nakon što su policajci iz mobilne jedinice za nadzor granice u Novom Čiču pokušali svjetlosnim signalima zaustaviti Audi zagrebačkih oznaka.

U trenutku kada je policajac izašao iz službenog vozila, tada još uvijek nepoznati vozač je Audijem naglo krenuo prema njemu. No, policajac je uspio izbjeći nalet vozila skočivši u stranu, nakon čega je drugi policajac ispalio nekoliko hitaca prema gumama automobila kako bi spriječio bijeg.

NESREĆA NA FARMI Detalji strave: Mladića (28) u Slavoniji ubio je veliki stroj

Kako u tome nije uspio, vozač je pobjegao, dodaje policija.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) ističe da su u srijedu, 21. prosinca na Aveniji Marina Držića uhitili 48-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s pokušajem teškog ubojstva policajca. U međuvremenu je, nadodaje policija, pronađen i njegov Audi.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sanel3 23.12.2022.

    sigurno ne treba to raditi taj covjek je samo radio svoj posao , steta da nije bio jedan od onih sto rado tuku bespomocne migrante koji takodje ne bi trebali ilegalno prelaziti granicu . Brz oporavak covjeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare