To je to što me zanima!

Isplanirali akciju, krali nakit iz kuće, ali uhvatili su ih stanari

Sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda je prihvatila prijedlog državnog odvjetnika i odredila 39-godišnjaku i 43-godišnjaku istražni zatvor zbog krađe nakita iz kuće u Hlebinama
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici ispitalo je uhićene muškarce stare 34, 39 i 43 godine zbog razbojničke krađe i krađe. Okrivljenike se sumnjiči da su  11. studenog parkirali auto ispred kuće u Hlebinama i prema dogovoru, 34-godišnjak je ostao u vozilu pazeći da tko ne naiđe i radi lakšeg bijega jer je imao ulogu vozača. 

Dvojac je potom neopaženo ušao u kuću i iz spavaće sobe uzeo više komada  zlatnog nakita u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Prije odlaska i bijega iz kuće jedan od ukućana je zadržao 43-godišnjaka do dolaska policije, a ukućanka je prepriječila put 39-godišnjaku koji je iznosio nakit iz kuće. No, on ju je odgurnuo i pobjegao. Sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda je prihvatila prijedlog državnog odvjetnika i odredila 39-godišnjaku i 43-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Boksi_1 24.11.2019.

    A materi...

  • LeandroZG 23.11.2019.

    Manjinci u akciju majke mi

  • budalajlama 23.11.2019.

    Znači, onaj koji drži vreću/vozi kradljivce nije lopov i nema opasnosti za ponavljanjem ne/djela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare