To je to što me zanima!

Ispovijest Borne Rajić: Kako je Luka zaradio svoj prvi milijun

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na doručku istine s Bornom Rajić, najbogatijom Hrvaticom: Roditelji su me napustili, suprug nikad nije pitao kako sam, bojala sam ga se, a komunizam prezirem...
Vidi originalni članak

Povratak milijunašice Borne Rajić (43) u Zagreb mnogi su povezivali s njezinim financijskim problemima, no Borna se vratila zbog novog projekta - piše knjigu u kojoj će otkriti nepoznate detalje o životu uz najmoćnijeg hrvatskog tajkuna i svojeg bivšeg supruga Luku Rajića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

24sata: Jeste li se definitivno vratili u Zagreb?

Moja obitelj se smatra suvremenim nomadima. Tri godine života u nekom gradu je naša norma nakon koje slijedi promjena. Ponekad ostajemo u istom gradu i mijenjamo samo kuću ili stan, a ponekad mijenjamo državu. Tako da zasad ne znam koliko ćemo ostati u Zagrebu, vjerojatno ne dulje od tri godine.

24sata: Razmatrate li unajmiti životni prostor, ostati u očevoj kući ili ćete uložiti u kupnju nekretnine u Zagrebu?

Sklonija sam unajmljivanju stana. Ako se odlučite za kupnju, vjerojatno ćete se naći u situaciji da vam životne odabire blokira nekretnina jer vam se možda, u tom trenutku kad je se želite riješiti, neće isplatiti prodaja.

>>> Cijeli intervju pročitajte u petak u 24sata...

Idi na 24sata

Komentari 258

  • 02.11.2015.

    takve kao ti i tvoj lukica hrvatska ne treba vi ste zlo za hrvatsku.. a komunizam prezireš jer u komunizmu nebi nikad mogla drpit tolku lovu kolko ste se nakrali poslje devedesetih fuj...

  • Mima1_1 01.11.2015.

    a koja je ta?

  • Bože Dragi 31.10.2015.

    Znali su roditelji s kim imaju posla.A Luka je dinare u Bosni mijenjao za dojč marke po Tuđmanovom naputku,tak se je vlasnik štanda na Dolcu obogatio skup s Petračem i nekolicinom mafijaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare