To je to što me zanima!

Ispovijest ISIL-ovke: Pozivala na masakr, a sada želi ići kući

Muthana je u Siriji koristila društvene mreže na kojima je zagovarala nasilje u SAD-u. Bila je udana za tri borca ISIS-a, koji su svi poginuli. Pogriješila sam, oprostite mi, kaže Muthana...
Vidi originalni članak

Hoda Muthana iz Alabame je jedna od žena koje su otišle u Siriju kako bi postale mladenke ISIL-ovaca. Sada se želi vratiti kući.

Ona se ISIL-u pridružila 2014. godine te je prihvatila njihovu ekstremističku ideologiju. Sada je zatražila oprost u nadi da će se moći vratiti u SAD. Teško joj pada život u izbjegličkom kampu s dvogodišnjim sinom.

- Tko vjeruje u Boga, vjeruje da svi zaslužuju drugu šansu, bez obzira kakvi su njihovi grijesi - rekla je Muthana, piše Daily Mail.

- Živjeli smo u neznanju, ja sam mislila da radim stvari ispravno za Boga. Sada kada prisjećam čini mi se da sam bila arogantna. Sada strahujem oko budućnosti svog sina - dodala je.

Muthana je u Siriji koristila društvene mreže na kojima je zagovarala nasilje u SAD-u. Bila je udana za tri borca ISIS-a, koji su svi poginuli. Aktivno je sudjelovala u propagandi ISIS-a te je pozivala džihadiste u Americi da nastave 'prolijevati krv i unajme veliki kamion i pregaze ih.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Dalibor0704 11.11.2019.

    Oprostite joj, dovedite je u USA, pa je u miru javno objesite. Ili je stavite na platnu listu neke tajne organizacije.

  • EmilCandor 11.11.2019.

    Ova žena zaslužuje kazno. Najveća kazna bi joj trebala biti spoznaja da ove njene riječi ne zavrjeđuju nikakav komentar. I to joj treba reći.

  • nerminius 11.11.2019.

    Koji je to mentalni sklop, nevjerojatno....... Za tebe nema nazad, upropastila si je dijete već u drugoj godini života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare