Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispovijest ISIL-ovke: Pozivala na masakr, a sada želi ići kući

Muthana je u Siriji koristila društvene mreže na kojima je zagovarala nasilje u SAD-u. Bila je udana za tri borca ISIS-a, koji su svi poginuli. Pogriješila sam, oprostite mi, kaže Muthana...

Foto: Screenshot/youtube
83 komentara

Hoda Muthana iz Alabame je jedna od žena koje su otišle u Siriju kako bi postale mladenke ISIL-ovaca. Sada se želi vratiti kući.

Ona se ISIL-u pridružila 2014. godine te je prihvatila njihovu ekstremističku ideologiju. Sada je zatražila oprost u nadi da će se moći vratiti u SAD. Teško joj pada život u izbjegličkom kampu s dvogodišnjim sinom.

- Tko vjeruje u Boga, vjeruje da svi zaslužuju drugu šansu, bez obzira kakvi su njihovi grijesi - rekla je Muthana, piše Daily Mail.

- Živjeli smo u neznanju, ja sam mislila da radim stvari ispravno za Boga. Sada kada prisjećam čini mi se da sam bila arogantna. Sada strahujem oko budućnosti svog sina - dodala je.

Muthana je u Siriji koristila društvene mreže na kojima je zagovarala nasilje u SAD-u. Bila je udana za tri borca ISIS-a, koji su svi poginuli. Aktivno je sudjelovala u propagandi ISIS-a te je pozivala džihadiste u Americi da nastave 'prolijevati krv i unajme veliki kamion i pregaze ih.

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message