To je to što me zanima!

Ispovjeda ga nakon što odigraju partiju tenisa

Don Kaćunko i zamjenik načelnika PU zagrebačke Mihael Varga svaki mjesec igraju tenis. Tko izgubi, plaća piće. Psovanje je strogo zabranjeno
Vidi originalni članak

Kancelar Vojnog ordinarijata don Anđelko Kaćunko jedanput na mjesec igra tenis protiv zamjenika načelnika PU zagrebačke Mihaela Varge te je i za vrijeme Velikog tjedna našao vremena za susret sa “žestokim” protivnikom. Svećenik i policajac teniski meč igraju na terenima ŠRC “Klaka” u zagrebačkom naselju Dubrava, a pobjednik, kako kaže Varga, na kraju plaća piće.
- Kaćunko me ispovijeda svaki put kada igramo tenis - kaže zamjenik načelnika zagrebačke policije te dodaje kako kada izgubi živce na terenu, ne smije psovati jer bi ga don Kaćunko odmah upozorio na grijeh. Obojica obožavaju tenis jer je to, kažu, sport za koji je dovoljno dvoje te nije problem naći suigrača.
- Prije meča molim Boga da se ne ozlijedimo, da sve prođe u redu. Pobjeda nije važna, nego rekreacija. Tenis je sport koji obožavam, a kao i svaki sport čovjeku pruža duševnu i tjelesnu ravnotežu. Ovako se ljudi i druže i relaksiraju - rekao je don Kaćunko, koji je Vargu upoznao upravo na terenima ŠRC “Klaka”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ani83 22.03.2008.

    ...da li me memorija dobro služi ;ovo je don kaćunko s tablicama angelo na nekakvom novon bmw-u i onaj šta je vikao da tv treba spaliti....

  • entoni 22.03.2008.

    Nevjerojatno.......ne znam šta čitati prvo danas ? Čekati da savjet \"pametnog\"......

Komentiraj...
Vidi sve komentare