To je to što me zanima!

Ispred kuće mu izgorio Audi: Od jurilice ostali samo kotači

Jedini dio automobila koji nije promijenio oblik bile su felge. Audi je ostao i bez krova te je i unutrašnjost potpuno izgorjela. Kuću na Brezovičkoj cesti su spasili prisebni vatrogasci jer je toplina počela topiti fasadu
Vidi originalni članak

Ma struja je, rekao je ljuto i neuvjerljivo Anđelko Ć. (42) vlasnik automobila Audi A8 koji je u utorak ujutro izgorio ispred njegove kuće na Brezovičkoj cesti u Zagrebu. Izazvao je podsmjeh policajaca koji su radili očevid na onome što je uopće ostalo od skupe jurilice.

Nije želio dalje ništa komentirati jesu li ukućani dobro s obzirom na to da mu se umalo zapalila cijela kuća.

Naime, požar je buknuo oko 2.50 sati najvjerojatnije na prednjem dijelu automobila. Doslovno se ništa nije moglo spasiti i jedini dio koji nije promijenio oblik bile su felge. Audi je ostao i bez krova te je i unutrašnjost potpuno izgorjela. Kuću su spasili prisebni vatrogasci jer je toplina počela topiti fasadu koja je nagorjela oko garaže.

Plamen je uništio garažna vrata i umalo spalio i vanjsko plinsko brojilo zbog čega su radnici plinare morale isključiti plin.

Inače, kako doznajemo automobil pripada građevinskoj tvrtki 42-godišnjaka koji prema Poslovnoj Hrvatskoj posluje od 2017. Zasad nije u minusu i prihodi su joj viši od šest milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 13.08.2019.

    Citam komentare i nevjerujem kakvih idijota ima koji seru utaman a ni neznaju covjeka!!covijek je posten i sve sta je stekao stekao je na posten nacin i sa svojim radom!ja ga znam godinama i muka mi je od ljubomornih seratora koji nemaju pametnijeg posla nego blatit i pricat kojesta za druge!!!cast pojedincima.

  • crni2012 13.08.2019.

    Gore samo skupocjeni auti a ne gori , ford , reno , opel , kia itd , sve jasno mafija , lopov , neplaca zaposlenika , diler). Policija ne treba traziti pocinitelja nego treba pratiti tog vlasnika da se vidi sta radi , jer ovakve stvari nitko neradi bezveze.

  • wayfinder 13.08.2019.

    Bila vruca noc u Zg, pa se Audi samo od sebe zapalio. Moguce je to.. eto kad nasi "marljivi i stedljivi poduzetnici", kupe auto koji kosta preko 50k eura, a ne gledaju u prospektu da pise da se auto sam zapali kad mu vruce( jer noci kod nas su poznate po vrucinama)....jaoo....ako smo mali rastom, nismo djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare