To je to što me zanima!

Ispred sjedišta HDZ-a osvanuli su plakati "Lopove na robiju"

Plakate s fotografijama Tomislava Karamarka i njegove supruge Ane izvjesila je Radnička fronta. 'Vrijeme je da se takvom HDZ-u konačno stane na kraj', objavili su
Vidi originalni članak

Članovi Radničke fronte u utorak navečer su ispred sjedišta HDZ-a na Trgu žrtava fašizma te u Gundulićevoj ulici izvjesili plakate s fotografijama Tomislava Karamarka i njegove supruge Ane i natpisom "Lopove na robiju". 

Njihovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti: 

'Nakon što je izbila dosad najveća afera nove vlade, premda u teškoj konkurenciji, pri čemu je nedvojben sukob interesa "domoljuba" i očito odličnog Sanaderovog učenika Tomislava Karamarka, bizarno je da je jedino "objašnjenje" koje je bračni par Karamarko mogao smisliti ono što bi se moglo prepričati kao "ma ne bismo mi to nikada". Osim toga, Ana Karamarko je vrlo neuvjerljivo podastrla "izliku" da je ona novac dobivala za poslove koji nemaju veze s MOL-om - kao da se inače, kada je riječ o mitu, na isplatnicama jasno naznačuje da je riječ o mitu. Čitavu situaciju dodatno otežavaju okolnosti u kojima je jučer otpuštena i novinarka T-portala samo dan nakon što je objavila tekst o sumnjivim poslovima bračnog para Karamarko.
Ovime se još jednom pokazuje da se stožerna stranka razbojničke restauracije kapitalizma u Hrvatskoj, HDZ, nije nimalo promijenila te da ispod svake njihove priče o "domoljublju" i vraćanju u Drugi svjetski rat stoje vrlo prozaični materijalni interesi. Vrijeme je da se tom i takvom HDZ-u, skupa s njegovim uličnim falangama i klijentelističkom mrežom, konačno stane na kraj'.


 

Idi na 24sata

Komentari 225

  • vox populi 11.05.2016.

    Pusić si uzima za pravo kao i njegovi preci da optuži i osudi a vjerovatno kad bi mogao i da pobije sve one "unutarnje neprijatelje naroda" a kojih u Hrvatskoj ima oko 4 milijuna i nikako se ne uklapaju u državu koju uporno pokušava stvoriti a opisana je u knjizi koju on svakodnevno prije spavanja čita do duboko u noć a zove se"memorandum 2".

  • bajica1009 11.05.2016.

    Oni su krivi samo što su veliki domoljubi, stvarno........ ........ajmo o LUSTRACIJI to mu bolje ide, zna sve suradnike samo Manolić da utihne, ali stari nikako da ........

  • ludi klobučar. 11.05.2016.

    Specijalni rat protiv Hrvatske: ‘Kulturnjaci’ planski ocrnjuju Hrvatsku u stranim medijima - Jutros nam se javio čitatelj kojemu je kolega iz Velike Britanije (a koji, nažalost, nije jedini), proslijedio poruku s Facebooka koja pokazuje da postoji skupina neumornih pojedinaca koji, nastojeći naškoditi aktualnoj vlasti, ustraju u blaćenju Hrvatske u inozemstvu. Naime, Senka Božić, izvanredna profesorica Sveučilišta u Zadru, s Odjela za anglistiku, proslijedila je nekolicini Facebook prijatelja na engleskom jeziku molbu da proslijede okolo i potpišu peticiju protiv “fašizacije Hrvatske”. Svoj glas, piše dalje, slobodno mogu proslijediti na mail Urše Raukar (koji je naveden u tekstu), te se navodi da će peticija biti objavljena u i francuskim dnevnim novinama Libération. Ovakvo negativno predstavljanje nove hrvatske vlasti, nekoliko mjeseci nakon što je izabrana na, podsjećamo, demokratskim izborima, nije novost, ali spoznaja da su oni koji su ostali prikraćeni silaskom SDP-a s vlasti krenuli toliko daleko da su spremni na pokretanje kampanja blaćanja cijele zemlje u inozemstvu, mnoge će ipak iznenaditi. Vrlo organizirano, "Kulturnjaci" šire negativnu sliku o Hrvatskoj, vjerojatno u nadi da će na taj način vratiti “svoju” vlast ili se, možda, usput, domoći financija izvana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare