To je to što me zanima!

'Ispričavam se narodu što trpi ovakva sr... u vlastitoj zemlji'

Predstavnik branitelja Ivica Glavota, prekidan burnim pljeskom u govoru se ispričao narodu što nisu odradili posao do kraja i što sada mora trpjeti ovakva sranja u vlastitoj zemji
Vidi originalni članak

Branitelj Ivica Glavota prekidan burnim pljeskom istaknuo je da je "Oluja" bila najveći dragulj u kruni Domovinskog rata.

- Slavimo 21. godišnjicu pobjede nad velikosrpskim pretenzijama. kako ćemo slaviti to je naša odluka i nitko nam neće moći naređivati. Uz vodstvo Tuđmana, Oluja je bila najveći dragulj na kruni Domovinskog rata. Borba za suvremenu Hrvatsku olujom nije završila, to je bio samo prvi čin, Drugi čin bi trebao biti borba za suvremeno društvo, a čin nije ni započeo. Fotelje su se koristile, posvetili se osobnom probitku, a narod im je povjerovao. U jednom trenutku imamo više od 4 milijuna birača, pa se onda brisalo, svugdje, ali ne u Vukovaru gdje se postavljaju ploče na srpskom jeziku, a sve bez brisanja birača. Što nam to govori?

Istaknuo je kako su branitelji vjerovali da će idući korak nakon Oluje biti napredak
- A sada se Hrvatska priprema za primanje migranata jer Hrvatska stari, a isti ti koji ih primaju otjerali su naše mlade iz Hrvatske. Sabor je radio manje od dva dana tjedno, isto smo mogli i mi 95. proglasiti kolektivni godišnji odmor. Bilo je takvih i tada, koji su imali drugih obveza od dolaska na prvu liniju - kazao je Glavota te se s govornice obratio i novom predsjedniku HDZ-a.

- Gospodine Plenkoviću, vi i ostali morate završiti priču o prošlim vremenima. Lustracija je istina, kad se oslobodimo tog tereta lakše ćemo kročit dalje.

- Kada u državi postanete papci znate da ćete uskoro biti papkari, volovi

Na kraju se obratio i hrvatskom narodu
- Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje da zaustavimo četničku hordu, ispričavam se. Svima kome nismo uspjeli pomoći, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada  morate trpjeti ovakva sranja u vlastitoj zemji. Ispričavam se 
 

Idi na 24sata

Komentari 475

  • anna6 07.08.2016.

    Svaka cast. Istina koja je napokon izrecena.

  • bajica1009 06.08.2016.

    Koliko puta ste glasali u Vrgorcu i pozivali one preko granice da glasaju za vas i opet ste izgubili da ta politika ina državnoj razini je aktualna i to je OSTAVŠTINA TUĐMANA a ne nekih od vlada poslije pa svi šute i prave se glupi uostalom kao ti.

  • žaba davi rodu 06.08.2016.

    Što plenkovića spomenu pa to je ista pašta kao i njegovi prethodnici Zaboravio si reci da u Hrvatskoj nema napredka ni boljitka za Hrvatski narod uz ovakove lopove koji vladaju Hrvatskom sve su to ista govn..A

Komentiraj...
Vidi sve komentare