To je to što me zanima!

Ispričavamo se roditeljima i bratu Patricije Glasnović

Redakcija 24sata se ispričava roditeljima i bratu Patricije Glasnović zbog nenamjerno objavljene pogrešne informacije da je Patricija preminula
Vidi originalni članak

Redakcija 24sata najiskrenije se ispričava roditeljima i bratu Patricije Glasnović (12) iz Malog Lošinja, njezinoj obitelji, Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice i čitateljima zbog nenamjerno objavljene pogrešne informacije da je Patricija preminula od sepse.
Djevojčica se nalazi u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice na odjelu za rehabilitaciju djece, gdje je smještena od 22. rujna 2009. na stacionarnoj rehabilitaciji nakon ozljede i operacije vratne kralješnice. Tijekom boravka na odjelu za rehabilitaciju djece opće stanje pacijentice je stabilno i bez komplikacija, piše u priopćenju bolnice za medicinsku rehabilitaciju.
Patricija se u srpnju s bratom Damirom (14) igrala na plaži. Skakali su u more, a djevojčica je neoprezno skočila i slomila vratnu kralježnicu. U Klaićevoj bolnici bila je 40 dana na aparatima

Idi na 24sata

Komentari 20

  • adelahrlovic 11.12.2009.

    sramota.....

  • denis9 11.12.2009.

    Satisfakcija obitelji je jedino tužba protiv novinara koji je objavio neprovjerenu informaciju,pa će drugi puta paziti što piše.

  • Dalby 10.12.2009.

    To stavite na naslovnicu kao najveću vijest, a ne ovu Milinovićevu kćerkicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare