To je to što me zanima!

Ispunili dužnost: Raspudići predali imovinske kartice

Supružnici su u svoje imovinske kartice naveli kako posjeduju stan od 115 kvadrata u Zagrebu vrijedan milijun i pol kuna. Na štednji Selak Raspudić ima 105 tisuća, a njezin suprug 120 tisuća kuna...
Vidi originalni članak

Novopečeni zastupnici i bračni drugovi koji su u ovaj saziv Hrvatskog sabora došli s liste Mosta, ispunili su zakonsku dužnost i predali imovinske kartice Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

U njihov kućni budžet mjesečno će se sliti više od 30 tisuća kuna, s obzirom na to da Mariji Selak Raspudić saborska plaća iznosi oko 16.500 kuna, a Nini Raspudiću nešto manje od 16 tisuća. Oboje su prije Sabora radili kako docenti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

LJUBAV U SABORU: Raspudić replicirao supruzi, ona ga je zaustavila: 'Čekaj, čekaj...'

Uz to, Selak Raspudić mjesečno zaradi još sedam tisuća kuna kao konzultantica. Supružnici su u svoje imovinske kartice naveli kako posjeduju stan od 115 kvadrata u Zagrebu vrijedan milijun i pol kuna.

Voze Volvo V50 iz 2009. procijenjen na 50.000 kuna u vlasništvu Nine Raspudića, piše Tportal.

Na štednji Selak Raspudić ima 105 tisuća, a njezin suprug 120 tisuća kuna. Otplaćuju i kredit od pola milijuna kuna dignut 2017. s mjesečnom ratom od 4525 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • gvagec 02.09.2020.

    Ovo dvoje sigurno nije kralo, ali žao mi ih je eto sada ih potucaju po kojekakovim komentarima a mogli su lijepo i bez politike. Nekim Intelektualcima bi trebalo zabraniti da se bave politikom jer su vredniji kao oni koji svojim komentarima nastoji istraviti stvari. Ovim putem to zaista nisu u mogućnosti napraviti jer su se opredjelili i oni kojima su bili sipatični sada kao pripadnici neke druge političke skupine su neprijatelji (tako je to u nas) ...............

  • INTELIGENCIJA2020 02.09.2020.

    ovo moze imati prosjecni gradanin ako ne pusi

  • mdcro24 01.09.2020.

    Uhljebi dugih jezičina samo klapaju priče ništa korisno od njih vidit nećemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare