To je to što me zanima!

Istarski župan Flego putovao 200 km kako bi nabavio psića

Prošli tjedan našu je kujicu udario auto i nije preživjela. Bilo je to jako traumatično za suprugu i djecu pa smo odlučili pružiti topli dom drugom psiću, kaže Flego
Vidi originalni članak

Mješanka Ema, stara 2,5 mjeseca, napuštena je čim se okotila. Spašena je s još dva psića, a dom joj je dao istarski župan Valter Flego.

- Cijeli život imam pse, još od kad sam bio dijete. Prošli tjedan našu je kujicu udario auto i nije preživjela. Bilo je to jako traumatično iskustvo za suprugu i djecu pa smo odlučili pružiti topli dom drugom psiću - kaže Flego, koji je unatoč nevremenu iz svog Buzeta krenuo na više od 200 kilometara dug put do Zagreba.

- Kad udomitelji po pljusku dođu po psića u Zagreb s punim rukama darova i beskrajno zahvaljuju na biću koje zapravo oni spašavaju, nema druge nego sve ih izljubiti i poželiti im sretan put - rekla je volonterka koja je čuvala psića.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • kalabek 04.02.2014.

    i ovo je u rubrici ---politika--- ne mogu vjerovati .prije bih rekao da ova vijest pripada u rubriku kućni ljubimci ,gesta je za pohvalu ,jer svuda oko nas lutaju napuštene životinje koje vape za toplim domom .ali kako to da se ne piše o gospodinu Ponošu ,možete li zamisliti koliko je tek on spasio života kućnih ljubimaca

  • Stella81 04.02.2014.

    Mole se ljudi koji bas ne moraju da ne krecu na put...znaci,ovo je bio hitan slucaj,ok...

  • marin.0202 04.02.2014.

    Ja sam napravo 1200 km pa nikome nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare