To je to što me zanima!

Istekla mu prometna dozvola, nije bio vezan, odbio test na drogu... Uzeli su mu čak i auto

Prometni recidivist kojega je u Zagrebu policija zaustavila bez valjane prometne dozvole i osobne iskaznice, a pritom za volanom nije bio vezan i odbio je test na droge kažnjen je i zatvorskom kaznom od 30 dana
Vidi originalni članak

Oduzimanjem automobila te kaznom od mjesec dana zatvora i godinom zabrane vožnje kažnjen je prometni recidivist kojega je u petak policija zaustavila bez valjane prometne dozvole i osobne iskaznice, a pritom za volanom nije bio vezan i odbio je test na droge.

Policija je izvijestila da je 38-godišnjak u petak navečer je pod zabranom upravljao automobilom opel astra zagrebačkih registracija ulicom Srednjaci gdje ga je zaustavila policija.

Obavljenim nadzorom vozila i vozača utvrđeno da je isteklo važenje prometne dozvole za vozilo, da vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom, da kod sebe ne posjeduje osobnu iskaznicu, dok je ponuđeni test na droge odbio, izvijestila je u utorak zagrebačka policija.

Vozač je potom uhićen, a vozilo mu je privremeno oduzeto zbog više pravomoćnih presuda za prometne prekršaje.

Na sudu je proglašen krivim te kažnjen zatvorskom kaznom od 30 dana, novčanom kaznom od 950 kuna, a sud mu je izrekao i zaštitnu mjeru zabrane vožnje B kategorijom od 12 mjeseci, dok mu je vozilo oduzeto i postaje vlasništvo države, izvijestila je policija

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Prva proleterska_1_1 26.11.2021.

    Nemojte zaboraviti vi u MUP-u u policijski kompjutor unjeti zabilješku , da ne može kupiti , ni registrirati motorno vozilo na svoje ime !!!!! Ja sam vas upozorio , da ne bi posle nismo se sjetili !

  • 24.11.2021.

    Nažalost to je jedini i ispravni način da se zaustave svi ovakvi...........promptne i konkretne odluke. 

  • Smoke_on_the_Water 24.11.2021.

    Čuj - "uzeli su mu čak i auto"?!?! Pa to prvo treba učiniti. Bez vozila je manje više bezopasan ili znatni manje. Kad netko koristi vatreno oružje bez dozvole ili na nedozvoljen način prvo mu se to oduzme pa se tek onda odrađuju ostale istražne radnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare