To je to što me zanima!

Istra od 1.3. planira otvoriti terase ugostiteljskih objekata

Šef istarskog stožera, Dino Kozlevac, najavio je na konferenciji za novinare da će se zbog povoljne epidemiološke situacije od 1. ožujka otvoriti terase ugostiteljskih objekata...
Vidi originalni članak

Županijski stožer Istarske županije održao je konferenciju za novinare na kojoj su govorili o popuštanju mjera u toj županiji.

Šef istarskog stožera, Dino Kozlevac, najavio je na konferenciji za novinare da će se zbog povoljne epidemiološke situacije od 1. ožujka otvoriti terase ugostiteljskih objekata.

POST COVID SINDROM Pulmolog: U Njemačkoj je 66 ljudi zbog posljedica korone završilo na transplantaciji pluća

“Planiramo otvaranje terasa ugostiteljskih objekata 1. ožujka. Sljedeći tjedan ćemo procijeniti stanje na području Istarske županije, za koje sada ocjenjujemo da je povoljno te ćemo donijeti definitivnu odluku”, rekao je Kozlevac na pressici.

Podsjetimo, u posljednja 24 sata u Hrvatskoj zabilježena su 274 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 1959. Među njima je 927 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 84 pacijenta. Preminulo je 18 ljudi. 

Više o korona virusu u Hrvatskoj i svijetu pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • verjandir 16.02.2021.

    Kaj je to neka druga država ili su zaboravili

  • 16.02.2021.

    Bravo! Svaka čast! Najbolji "stožer" svi trebaju učiti od njih. Plenkijev propali stožer nema pojma i stalno lažu ljude!

  • roundtrain 16.02.2021.

    Tako je to u prekrasnoj Istri koja nema ama baš ništa zajedničkog s Hrvatskom. Da se organizira referendum o neovisnosti Istre kao zasebne države, pravo glasovanja oni koji imaju prijavljeno boravište u Istri, budite sigurni da bi za neovisnost Istre glasovalo preko 90% glasača! Pitanje je samo vremena kada će se Istra odvojiti od Hrvatske! Pozdrav iz Rovinja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare