To je to što me zanima!

Troje ljudi ozlijeđeno: Dijelovi automobila letjeli na sve strane

Dva automobila frontalno su se sudarila u utorak oko 5.30 sati kod Novigrada u Istri. Tko je prešao centralnu liniju ceste i uzrokovao sudar policija tek treba utvrditi
Vidi originalni članak

Tri su osobe ozlijeđene u sudaru kod Antenala u utorak priopćila je policija, navodeći kako se nesreća dogodila kada je 41-godišnjak upravljao automobilom Citroen C4, pulske registarske oznake, kolnikom DC 75, iz smjera Novigrada u smjeru Poreča. 

On je u oštrom lijevom zavoju, zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu prometnu traku te se frontalno sudario s automobilom Peugeot 207, pulske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 25-godišnjakinja. Od siline udarca automobil Peugeot odbačen djelomično van kolnika, dok je Citroen udario u zaštitnu ogradu te sletio van kolnika. U nesreći su vozač i vozačica te 50-godišnja putnica iz Peugeota ozlijeđeni te im je pomoć pružena u OB Pula. Težina zadobivenih ozljeda za sad još uvijek nije poznata

Dok je trajao očevid promet je bio totalno obustavljen sve do 6.45 sati, a zatim pomicanjem jednog od vozila od 7 do 7.20 sati je tekao  naizmjenično. 

Inače u tom zavoju prometne nezgode su česte, bilo je i poginulih, a razlog tome leži u činjenici da mnogi na ravnome djelu koji prethodi vole jače stisnuti papučicu gasa i onda ulijećući u krivinu izgube kontrolu nad vozilom.   

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 08.01.2019.

    Ne tko je prvi prešao preko crte, već tko je prvi zadrijemao.

  • xmaher989 08.01.2019.

    2 francuza

  • no sleep 08.01.2019.

    bolje da su isli biciklom

Komentiraj...
Vidi sve komentare