To je to što me zanima!

'Istraga traje. Prioritet nam je riješiti slučaj Laninog ubojstva'

Nisam detaljno upoznat s cijelom istragom. Naravno da će mi biti jedan od prioriteta da se riješi taj slučaj, zaključio je Grbavac nakon današnjeg imenovanja...
Vidi originalni članak

Nadam se da ću ispuniti očekivanja sugrađana, u biti siguran sam u to da će se svaki pošteni i dobronamjerni građanin županije osjećati sigurnim jer je policija bila, a bit će i još više jamac stabilnosti i sigurnosti naše županije, rekao je novi ministar unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije David Grbavac, a novinare je zanimalo što će se poduzeti sa slučajem Lane Bijedić, koja je ubijena prije više od dva mjeseca, a istraga još nije dala nikakvih rezultata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam detaljno upoznat s cijelom istragom. Naravno da će mi biti jedan od prioriteta da se riješi taj slučaj - zaključio je Grbavac nakon današnjeg imenovanja.

TIJELO NAŠLI U RIJECI Čekaju nalaze i poručuju: Naći ćemo ubojicu Lane Bijedić (19)

On je imenovan umjesto dosadašnje ministra Zdravka Borasa koji je podnio ostavku nakon što ga je Općinski sud u Splitu nepravomoćno 26. studenog osudio uvjetno na godinu dana zatvora uz tri godine kušnje zbog kaznenog djela prijevare te će, ukoliko ova presuda postane pravomoćna, morati u roku od šest mjeseci uplatiti u državni proračun blizu 95.500 kuna, za koliko je oštetio Hrvatsku.

Borasa je optužnica teretila da je istodobno primao invalidsku mirovinu iz Hrvatske od veljače 2015. do kraja travnja 2016., iako na nju nije imao pravo jer je istodobno bio zaposlen kao ministar u MUP-u Zapadnohercegovačke županije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • EmilCandor 16.12.2019.

    Kako se ne zna. Zna se da je kremirana dan nakon ubistva. Zna se s kim je bila u kontaktu tog dana. Zna se da je tajila svoje kretanje od člana obitelji. Zna se da nije silovana. Zna se da su povrede tipične za ubojstvo s namjerom. Tako ubijaju najbliži. Takvih ubojstava je u BiH preko 60%.

  • Caca034 15.12.2019.

    Drugim rečima: ili nemaju ništa ili se sve zna pa ne smeju objaviti :((( u svakom slučaju jadna devojka :(((

  • 15.12.2019.

    Hercegovac je to..Napravit ce sta je i ovaj..Ahh..*_*

Komentiraj...
Vidi sve komentare