To je to što me zanima!

Istragu šire i na Čuljak? Protiv Šelebaja odbačena optužnica

O razlozima odbacivanja optužnice nije upoznat ni Šelebajev odvjetnik. Postoji mogućnost da će se optužnica proširiti na Šelebajevu bivšu suprugu Dijanu Čuljak
Vidi originalni članak

Optužnica protiv poduzetnika Vladimira Šelebaja i još četvorice okrivljenih zbog izvlačenja 16 milijuna kuna iz producentskih tvrtki Core media i Media spot je odbačena. Je li dana na doradu ili je sud zaključio da nema dovoljno dokaza da im se sudi, još se uvijek nagađa.

O razlozima odbacivanja optužnice nije upoznat ni Šelebajev odvjetnik, Nediljko Ivančević. Primio je, kako kaže, jedino obavijest od sutkinje zagrebačkog Županijskog suda o tome da se Optužno vijeće, zakazano za utorak, neće održati jer je zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo odbacilo optužnicu.

Jedna od mogućnosti je da će optužnica proširiti na Šelebajevu bivšu suprugu, novinarku i urednicu Dijanu Čuljak budući da je prema tajnom ugovoru koji je potpisala, ona bila vlasnica pola Core medije. Ona pak tvrdi da joj je Šelebaj dao neke dokumente da potpisuje što je ona i učinila iako nije znala o čemu se radilo. U to mu je vrijeme, rekla je, bezgranično vjerovala.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • plavi-9 11.02.2013.

    imam osječaj da bu je povratna lopta konačno spustila na zemlju. ko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada. nije ona nevina u ovoj cijeloj prići ali bi se trebalo pozabaviti i sa hloverkom

  • HRVAT ALI PRAVI 10.02.2013.

    Pa nemojte biti TAKVI!!! Zenska si je na gablecu presparala.

  • dr Tony 10.02.2013.

    jedna od dražih milfača. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare