To je to što me zanima!

Budite radosni (i lipi): Iskoristi novu fantastičnu Oranž akciju i leti povoljno iznad Lijepe naše

Uz 24 Oranž - digitalnu godišnju pretplatu po cijeni od samo 7 €, osiguravate si ne samo pristup ekskluzivnim vijestima, već i kupone u vrijednosti 100 €, među kojima je i 25 € za Panoramic Flights Croatia!
Vidi originalni članak

Zgrabi Oranž za samo 7 €! Osim neograničenog pristupa PLUS+ sadržaju, na dar dobivate kupone ukupne vrijednosti 100 €. Među njima su, između ostalih i kupon za Panoramic Flights Croatia u vrijednosti od čak 25 € te popust za gume.com.hr od 5%

Sve to dobivate uz godišnju pretplatu po cijeni od 7 eura

Uz Panoramic Flights Croatia, 24 Oranž pretplatnici dobivaju priliku iskusiti ljepote Hrvatske iz potpuno nove perspektive, stoga, iskoristite ovu akciju i priuštite si nezaboravne panoramske letove iz zraka koji oduzimaju dah. Ovu jedinstvenu ponudu možete iskoristiti na čak 11 lokacija diljem lijepe naše i to u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Braču, Hvaru, Zadru, Vrsaru, Medulinu, Dubrovniku i Osijeku.

Panoramic Flights Croatia je "flight-sharing" platforma za letenje na kojoj piloti i putnici dijele troškove leta, što znači da se za manje novca može letjeti iznad atraktivnih lokacija domovine. Cijene letova kreću od 130 € na više, a na let mogu maksimalno 3 osobe. 

Kako do ovog izvanrednog iskustva? Jednostavno! Pretplatite se na 24 Oranž po cijeni od 7 € za digitalnu godišnju pretplatu, a mi ćemo vam osigurati kupon za popust od 25 € koji možete iskoristiti za nezaboravno putovanje iznad prekrasnih krajolika Hrvatske s Panoramic Flights Croatia.

Osim neograničenog pristupa sadržaju i kuponima, imat ćete pristup i popustima na razne proizvode i usluge. Ovo je prilika da uz malu investiciju uživate neograničen pristup kvalitetnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju, kao i svim ostalim prednostima ovog izvanrednog paketa.

Uz Panoramic Flights Croatia kupon od 25 € čekaju vas i:
🎁 13 € kupon za Wolt
🎁 15 € kupon za Lidl
🎁 5 € kupon za Malinca
🎁 5 € kupon za Volim ljuto
🎁 5 € kupon za FlixBus
🎁 5 € kupon u CineStaru
🎁 10 € kupon za kompare.hr
🎁 17 € kupon u Admiralu

24 Oranž pruža vam neograničeni pristup PLUS+ sadržaju koji obuhvaćaju sve od aktualnih vijesti do ekskluzivnih snimaka, sportskih prijenosa i enigmatskog sadržaja. Svojom digitalnom godišnjom pretplatom po izuzetnoj cijeni od 7 €, korisnici dobivaju pristup vrhunskom novinarskom izvještavanju gdje god se nalazili.

Nakon aktivacije pretplate, unutar 72 sata dobit ćete sve digitalne kupone - za Lidl kupon od 15 €  potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi unutar korisničkog sučelja nakon čega će vam stići na kućnu adresu. 

Idi na 24sata