Obavijesti

News

Budite radosni (i lipi): Iskoristi novu fantastičnu Oranž akciju i leti povoljno iznad Lijepe naše

Budite radosni (i lipi): Iskoristi novu fantastičnu Oranž akciju i leti povoljno iznad Lijepe naše

Uz 24 Oranž - digitalnu godišnju pretplatu po cijeni od samo 7 €, osiguravate si ne samo pristup ekskluzivnim vijestima, već i kupone u vrijednosti 100 €, među kojima je i 25 € za Panoramic Flights Croatia!

VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 €! Osim neograničenog pristupa PLUS+ sadržaju, na dar dobivate kupone ukupne vrijednosti 100 €. Među njima su, između ostalih i kupon za Panoramic Flights Croatia u vrijednosti od čak 25 € te popust za gume.com.hr od 5%

Sve to dobivate uz godišnju pretplatu po cijeni od 7 eura

Uz Panoramic Flights Croatia, 24 Oranž pretplatnici dobivaju priliku iskusiti ljepote Hrvatske iz potpuno nove perspektive, stoga, iskoristite ovu akciju i priuštite si nezaboravne panoramske letove iz zraka koji oduzimaju dah. Ovu jedinstvenu ponudu možete iskoristiti na čak 11 lokacija diljem lijepe naše i to u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Varaždinu, Braču, Hvaru, Zadru, Vrsaru, Medulinu, Dubrovniku i Osijeku.

Panoramic Flights Croatia je "flight-sharing" platforma za letenje na kojoj piloti i putnici dijele troškove leta, što znači da se za manje novca može letjeti iznad atraktivnih lokacija domovine. Cijene letova kreću od 130 € na više, a na let mogu maksimalno 3 osobe. 

Kako do ovog izvanrednog iskustva? Jednostavno! Pretplatite se na 24 Oranž po cijeni od 7 € za digitalnu godišnju pretplatu, a mi ćemo vam osigurati kupon za popust od 25 € koji možete iskoristiti za nezaboravno putovanje iznad prekrasnih krajolika Hrvatske s Panoramic Flights Croatia.

Osim neograničenog pristupa sadržaju i kuponima, imat ćete pristup i popustima na razne proizvode i usluge. Ovo je prilika da uz malu investiciju uživate neograničen pristup kvalitetnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju, kao i svim ostalim prednostima ovog izvanrednog paketa.

Uz Panoramic Flights Croatia kupon od 25 € čekaju vas i:
🎁 13 € kupon za Wolt
🎁 15 € kupon za Lidl
🎁 5 € kupon za Malinca
🎁 5 € kupon za Volim ljuto
🎁 5 € kupon za FlixBus
🎁 5 € kupon u CineStaru
🎁 10 € kupon za kompare.hr
🎁 17 € kupon u Admiralu

24 Oranž pruža vam neograničeni pristup PLUS+ sadržaju koji obuhvaćaju sve od aktualnih vijesti do ekskluzivnih snimaka, sportskih prijenosa i enigmatskog sadržaja. Svojom digitalnom godišnjom pretplatom po izuzetnoj cijeni od 7 €, korisnici dobivaju pristup vrhunskom novinarskom izvještavanju gdje god se nalazili.

Nakon aktivacije pretplate, unutar 72 sata dobit ćete sve digitalne kupone - za Lidl kupon od 15 €  potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi unutar korisničkog sučelja nakon čega će vam stići na kućnu adresu. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo
VIDEO Bizarne scene u Zagrebu: 'Tip se kupa u Manduševcu! Čak i roni! Kao da je usred plaže...'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Bizarne scene u Zagrebu: 'Tip se kupa u Manduševcu! Čak i roni! Kao da je usred plaže...'

ZAGREB Čovjek se kupa i roni u fontani, kao da je na plaži, kaže nam čitateljica o neobičnom prizoru s Trga bana Jelačića, gdje je građane šokirao muškarac koji se ležerno okupao...