To je to što me zanima!

Istražitelji: Krilo s Reuniona sigurno je od nestalog MH370

Tehničar iz Airbusove tvornice koja je proizvela taj dio aviona proučio je ostatke i potvrdio kako serijski broj na krilcu dokazuje da se radi o nestalom Boeingu 777
Vidi originalni članak

Istražitelji koji analiziraju dio avionskog krila pronađenog na otoku Reunion zaključili su kako sa sigurnošću mogu reći da se radi o dijelu nestalog Boeinga 777 s leta MH370 Malaysia Airlinesa. 

Pronađene dijelove aviona pregledali su međunarodni stručnjaci u Francuskoj. Ovo je prva službena potvrda istražitelja, prije njih samo je malezijska vlada tvrdila da krilo sigurno pripada nestalom Boeingu. S obzirom na to da nisu pronađeni nikavi drugi dijelovi zrakoplova bila se javila sumnja kako ipak nije riječ o MH370.

Tehničar iz Airbusove tvornice u Španjolskoj koja je proizvela taj dio zrakoplova proučio je ostatke i službeno je potvrdio kako serijski broj na krilcu dokazuje da se radi o komadu nestalog Boeinga, javlja BBC.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kibl 04.09.2015.

    bolje zna onaj čudak s plaže koji je mjesecima spaljivao djelove i prtljagu sa tog aviona

  • silenta 04.09.2015.

    Sve mi se čini da se neki jako trude na ovu priču staviti točku i time prikriti prave uzrokr te nesreće, a dokaza ionako više nema. (msg)

  • lokal patriota 04.09.2015.

    Mi bi to kod nas ustanovili za dva sata. Krilce bi odnijeli u sabor i ovi naši bi se posvađali i brzo zakljućili jel krilce pravo ili nije da mogu napraviti stanku za kavicu i gemišt..

Komentiraj...
Vidi sve komentare