To je to što me zanima!

'Istražno povjerenstvo za M. Pukanić nije potrebno'

Poduzete radnje od strane glavnog državnog odvjetnika ulijevaju povjerenje da će ovaj slučaj biti riješen do kraja, rekao je Ranko Ostojić
Vidi originalni članak

Nema potrebe da se u ovom trenutku osniva saborsko istražno povjerenstvo vezano uz slučaj prisilne hospitalizacije Mirjane Pukanić, izjavio je predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić. Članovi odbora dobili su iscrpnu informaciju od DORH-a, koji kaže, poduzima sve da se slučaj rasčisti do kraja.
- Poduzete radnje od strane glavnog državnog odvjetnika ulijevaju povjerenje da će ovaj slučaj biti riješen - rekao je Ostojić, a o detaljima DORH-ove informacije nije želio govoriti. Napominje tek da Državno odjetništvo i USKOK provode krim obrade odnosno ispituju istinitost navoda koji stoje u izvješćima državnih institucija, a obavljaju se i obavjesni razgovori s ljudima koji su ta izvješća podnijeli. Odbori za ljudska prava i zdravstvo za idući tjedan odgodili su raspravu o slučaju Pukanić. Odbora je zatražio informaciju o slučaju Pukanić od DORH-a i MUP-a, a Ministarstvu unutarnjih poslova poslali su i požurnicu, jer nisu dobili tražene informacije. Odbor za zdravstvo zaražio je pak dodatno izvješće od nadležnog Ministarstva u kojem traže dodatno pojašnjenje zašto je Mirjana Pukanić odvedena u bolnicu Vrapče, a ne u 'Sestre Milosrdnice'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • amex 29.04.2008.

    Pa koji je k**** Ostojiću da toliko forsira te Pukaniće? Bilo bi mu pametnije da se ko i do sad zavuće u saborsku klupu i šuti jer tak nezna složit tri pametne za redom! Da se tu radi o nekom \"običnom\" čovjeku nitko se nebi sjetio ni spomenuti išta, a kad se radi o jednoj narkomanki... (njoj su ipak povrijeđena prava na uživanje...)

Komentiraj...
Vidi sve komentare